12 april 2020 |  Helg

Påskafton

Jag brukar inte ha eller känna något kring traditioner (om det inte är jul) och har ganska enkelt att ta det lite som det kommer. Men jag hade någon form av oro i kroppen när jag inte hade några planer alls på påsken. För det hade varit trevligt att äta sill och potatis och/eller lamm hemma med familjen. Men det hela blev ju riktigt bra ändå trots att jag inte har ätit någon sill!

Jag hjälpte till att ta bort cement från min brorsas köksgolv under förmiddagen. Det var jäkla svårt och svettigt!

Och jag tog många puser… okej, jag hade ett lågt blodsocker också!

Efter lunch tog jag en promenad längst vattnet och försökte bara ”vara”. Svårare vissa dagar än andra. Efter några timmar dukade jag upp röpang och västkustchips till mina gäster aka min familj som skulle komma förbi

innan vi skulle ut och äta! Jag tror inte ni förstår glädjen i att jag inte är laktos (också). Det underlättar så mycket att beställa mat utan. Dock fanns det inte så mycket på menyn då de har skärt ner pga corona.. Men! Denna chiligryta var helt magisk!

Pappsen och jag <3

Innan vi gick hem igen tog jag ett besök på toaletten och hela alltet var inrett (kan man säga att detta är en form av inredning?) i klotter. Lite märkligt och denna selfie får avsluta en väldigt bra och lite annorlunda påsk! Det jag är glad för är att jag fick vara med min familj. Det är det som är viktigt!

Idag ska jag träffa Kim och Lexie (mina vänner från Australien och USA) på ett eftermiddagsglas någonstans i stan. Myspys! Jag älskar ändå röda dagar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

Följ mig på Instagram