28 januari 2018 |  Diabetes

Pappa vs dotter

Hur konstigt det än kan se ut är det en ganska så fantastisk verklighet mellan pappa och dotter. Jag fick min diagnos några år tidigare innan pappa fick sin. Vi har nu i helgen slipat mina golv i lägenheten och det har varit slitsamt! Jag sitter här nu i en ganska så rörig lägenhet, träningsvärk från en annan planet och känner mig så mör, men ack så lycklig över mina ljusa golv! Innan pappa kom hade jag bunkrat upp med dextrosol, bananer, frukost till lördagen och godis (haha). För jag vet att när man är i ständig rörelse så sjunker blodsockret och man behöver inte lika mycket insulin. Jag vet inte om att det är för att jag känner min pappa väl eller om våra kroppar fungerar aningen lika med sjukdomen diabetes typ 1 men det var behövligt, Alltså, banerna och godiset (för min del ;)). 

Bilden togs efter vår sena middag på Texas Longhorn i går och som ni kan se var det ganska så jämlika kurvor under dagen. Även om jag inte tycker att det är speciellt tillfredsställande att min pappa också insjuknade så är det lite komiskt och kul att vi kan dela även detta. Vi är ganska så lika i sjukdomen, eller mer i hur vi tar hand om oss själva och vi delar samma positiva syn på livet. Det tycker jag är helt underbart. 

Har du någon i din närhet såsom familjemedlem eller liknande med samma sjukdom? 

Nu ska jag äta en sen middag och måla rond nr 2 i köket. Om jag kommer somna gott i natt? Eh, JA! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

After a terrible cold, I took a break (not easy but I tried!), and experienced the effect of taking it cool - blood sugar was anything but stabile 🫠 But! Finally I’m back in routine and it feels incredibly wonderful 🔥💙

#diabetes #diabetic #t1d #t1dlookslikeme #t1dawareness #öppendiabetes #dexcomg7 #dexcomwarrior
...

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram