18 juni 2019 |  Helg

På väg hem

Sista morgonen i Cannes. Ser ni så fint det är!

Min födelsedag igår var den bästa! Jag blev uppvaktad hela dagen och Josefine hade styrt upp allt så himla fint. Jag ska visa et senare! Det har varit en helt fantastisk resa och jag älskar verkligen Frankrike och Cannes. Det blev en ganska sen natt igår och trots det vaknade jag tidigt som sjutton. Som tur var hann jag med att se andra delen av ”strandpromenaden” innan vi åkte tillbaka till Nice.

Nu sitter jag incheckad med en kopp kaffe. Jag åker snart till Stocholm och Josefine åker senare ikväll. Men vi ses snart igen, nämligen på torsdag på Västkusten där vi ska fira midsommar!

Ni ska få en rejäl uppdatering och bilder men jag får ta det när jag sitter vid datorn hemma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram