18 juni 2019 |  Helg

På väg hem

Sista morgonen i Cannes. Ser ni så fint det är!

Min födelsedag igår var den bästa! Jag blev uppvaktad hela dagen och Josefine hade styrt upp allt så himla fint. Jag ska visa et senare! Det har varit en helt fantastisk resa och jag älskar verkligen Frankrike och Cannes. Det blev en ganska sen natt igår och trots det vaknade jag tidigt som sjutton. Som tur var hann jag med att se andra delen av ”strandpromenaden” innan vi åkte tillbaka till Nice.

Nu sitter jag incheckad med en kopp kaffe. Jag åker snart till Stocholm och Josefine åker senare ikväll. Men vi ses snart igen, nämligen på torsdag på Västkusten där vi ska fira midsommar!

Ni ska få en rejäl uppdatering och bilder men jag får ta det när jag sitter vid datorn hemma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

It is what it is, even in public 💙 #t1dlookslikeme ...

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Följ mig på Instagram