27 februari 2019 |  Diabetes

På språng

Jag känner mig så kunglig i mina nya Fila skor! Känns så skönt att det är typ vår?! och att solen lyser. Jag är verkligen en person som är beroende av ljus och av sol!

Något som jag måste bli bättre på är att den dagen jag byter sensor, ska jag byta på morgonen för att undvika att jag behöver vara uppe hela nätter för att kalibrera osv. Så, idag, på språng insåg jag att jag var tvungen att byta. Allt hände liksom i farten och när jag väl kom ut på gatan insåg jag att ”hur fasiken ska jag sätta dit sensor med alla kläder på”. Jag hade egentligen kunnat vänta tills jag kom fram 40 minuter senare men med det pannben jag har blev det som en liten tävling. Att här och nu klä av mig på ett smidigt sätt, sätta dit sensorn och klä på mig igen. Ja ni fattar. haha!

Det gick helt ok. Måste ha sett väldigt lustigt ut men allt som allt så måste jag änå säga att jag är nog väldigt smidig.

Idag är det onsdag och jag vet inte vad ni känner men jag är så sugen på en AW på en uteservering! Vi får se.

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

#Dexcom is looking extra trendy in this dress 💄 And extra fashionable bc I
know this tiny thing, continuous glucose monitor, will keep me not worrying about my diabetes 🖤

#ad #dexcomwarrior #dexcomg6 #t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #dexcomg6
...

Living with diabetes is not always easy. We need to put all the parts together - health, exercise, mental health. Because it`s not just the insulin that affects. Having that said, I`m glad that spring is on its way bc it makes my diabetes management so much easier ☀️🤍 ...

“Strike a pose” means “to stand or sit with your body in particular position” 🤌🏻 ...

I’m blue da ba dee 💙✌🏻 ...

Följ mig på Instagram