13 oktober 2018 |  Helg

På benen igen

Som sagt, jag känner i både kropp och själ när jag reser. Det är som att jag får träningsvärk och yrsel på samma gång. Jag däckade totalt efter lunch och nu några timmar senare och en promenad i ”skogen” mår jag prima. Dock ömmar det fortfarande i benen men det släpper nog snart! Resor som jag gör där jag själv vet om att jag är en viktig del är något jag vill och ska göra mer av. Att jag är ett ansikte utåt för diabetiker betyder så mycket och det ger mig så otroligt mycket energi. Jag älskar verkligen det här. Även om det blir helt sinnessjukt intensivt, få timmar sömn och inte helt 100% bra mat (gluten…) så är det här jag vill göra. Punkt slut. När jag tänker på tanken spritter det i hela kroppen. Nästan som att jag är förälskad. Jag är glad och jag kom på mig själv att skratta helt utan anledning under min promenad.Haha!

Idag är det lördag och det är inga storslagna planer för min del. Det kommer bli en lugn kväll med middag och bio! Så länge sen jag var på bio. Tror vi ska se A Star is Born med Lady Gaga. Tror att det är en film för mig. 

I morgon vill jag vara pigg då jag behöver jobba igen lite då jag har varit borta samt sortera och sammanfatta mina tankar kring resa till Schweiz med Medtronic för er. Jag är mer än redo för pump känner jag och datumet är spikat då jag får den. 

Önskar er en trevlig lördag!

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram