28 februari 2022 |  Helg

Ostron, badrumsrenovering, diabetes-häng och min helg

När jag checkade ut från jobbet i fredags avbokade jag mina kvällsplaner för att bara vara själv. Kände mig helt slut efter veckan och beslöt mig för en promenad hem i vårsolen!!!

Väl i Gamla stan gick jag förbi Bistro Marie som jag länge velat testa!

Jag gick inte bara förbi utan även in! Och slog mig ner i baren

Ett gott Cote de Rhone vin tillsammans med ostron. Så jäkla trevligt och dit ska jag gå fler gånger med all säkerhet! Fasiken så trevligt ställe!

I lördags började mitt badrumsprojekt. Pappa kom med alla saker och vi (läs: pappa) slet från tidig morgon till sen kväll. Mer jobb än vad man tror! Jag var och köpte skruvar, kände mig så duktig

Här ser ni lite av det nya!!! Gulddetaljer och ljuset är SÅ BRA. Selfie på den innan middagsdags!

Jag bokade bord på Lievito som jag gillar och de brukar alltid servera så gott vin! Det blev ett Brancaia från 2017. Ett vin jag VILL dricka mer. Köp om du kan!

Pappa tog pizza och jag tog in stekt röding som var bland det godaste!

Om jag somnade gott sen på kvällen? Svar: JA

På söndagen lämnade jag pappa och brorsan som fortsatte med duschväggarna som skulle bytas ut och jag åkte mot Eventet som jag och Johanna hade styrt. Vi skulle nämligen testa på att dreja!

Det var roligare än jag trodde och tiden gick så sjukt fort! Hade lätt kunnat sitta kvar i några timmar till för att skapa ännu mer skålar haha

Vi rundade av med lunch tillsammans vilket var super trevligt! Ett gäng härliga tjejer där alla har typ 1 diabetes. Vi hjälptes åt med några tekniska problem och pratade om hur individuell sjukdomen är och hur svårt det är att faktiskt ge tips till varandra.

Mycket viktigt och så härligt att hänga med personer som har samma diagnos.

Tog en solig promenad tillbaka hem för att fortsätta ”hjälpa” till med badrummet

Var nog inte till så mycket hjälp men ett bra sällskap hoppas jag haha

När pappa åkte vid 18-tiden, gick jag och handlade mat (stekt falukorv, mackor och te – allt jag orkade göra) och sedan blev det mys delux i soffan! Både jag och Balthazar var helt slut efter helgen!

Idag är jag otroligt seg i både kropp och huvud och hoppas att det soliga vädret ska ge mig lite energi!

Hoppas ni också haft en bra helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram