29 januari 2019 |  Diabetes

Oron av lågt blodsocker

Vilket pådrag det blev på meddelanden efter att jag publicerade mitt otroligt låga blodsocker-värde. Det är så fint och jag är så otroligt tacksam över engagemanget! Det ska man inte ta för givet. Det som var konstigt med allt var att jag inte kände av det. Eller, jag kände av en liten känning men det var inte mer läskigt än så. 

Jag har jobbat på idag och det känns som att allt går i ett. Precis i den talt jag gillar! 

Efter jobbet åkte jag till Pipersgatan där jag hade bokat in mig på en ansiktsbehandling. Jag har varit på en förut. För 4 är sedan. Det stod ansiktsbehandling samt porrensning på schemat. Här skulle jag alltså ligga i 1 timma! DRÖM! 

Det var så skönt och bli omhändertagen. Det är något jag ska försöka unna mig när tiden finns. Jag mådde som en primadonna här mitt upp i en återfuktningsmask. 

På väg hem fick jag ett otroligt härligt samtal från BD (ni vet de som forskar och utbildat inom injektionsteknik) och kommer därför sitta nu ikväll och jobba. Spännande projekt som är godkänt och nu ska struktureras upp! 

Nej men jag har så mycket energi! Det är en så härlig känsla. 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Step 1 - take a deep breathe
Step 2 - rip off the old one
Step 3 - apply the new one
Step 4 - on with the transmitter
Step 5 - activate in the app

Don’t forget to smile and enjoy your week 💙

#Dexcom #Dexcomg6 #ad #DexcomWarrior #t1dlookslikeme #t1d #diabetes #diabetic #sponsor
...

Wait?! What!!!

Yes - Fried Mac n Cheese!

If I were to open a restaurant in the future, fried food would definitely be part of the menu 😉

Think, how much more fun and delicious life becomes when there are no restrictions around food 💙

You need:
200 g grated cheese
100 g cream cheese
1 jalapeno
2 dl cooked macaroni
black pepper and paprika powder

breading
flour
egg
panko

How:
Mix grated cheese with creme cheese and let melt in a pan. Add jalapeno, spices and macaroni.

Roll into small balls, bread and fry! Enjoy ❤️
...

Följ mig på Instagram