29 januari 2019 |  Diabetes

Oron av lågt blodsocker

Vilket pådrag det blev på meddelanden efter att jag publicerade mitt otroligt låga blodsocker-värde. Det är så fint och jag är så otroligt tacksam över engagemanget! Det ska man inte ta för givet. Det som var konstigt med allt var att jag inte kände av det. Eller, jag kände av en liten känning men det var inte mer läskigt än så. 

Jag har jobbat på idag och det känns som att allt går i ett. Precis i den talt jag gillar! 

Efter jobbet åkte jag till Pipersgatan där jag hade bokat in mig på en ansiktsbehandling. Jag har varit på en förut. För 4 är sedan. Det stod ansiktsbehandling samt porrensning på schemat. Här skulle jag alltså ligga i 1 timma! DRÖM! 

Det var så skönt och bli omhändertagen. Det är något jag ska försöka unna mig när tiden finns. Jag mådde som en primadonna här mitt upp i en återfuktningsmask. 

På väg hem fick jag ett otroligt härligt samtal från BD (ni vet de som forskar och utbildat inom injektionsteknik) och kommer därför sitta nu ikväll och jobba. Spännande projekt som är godkänt och nu ska struktureras upp! 

Nej men jag har så mycket energi! Det är en så härlig känsla. 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

After a terrible cold, I took a break (not easy but I tried!), and experienced the effect of taking it cool - blood sugar was anything but stabile 🫠 But! Finally I’m back in routine and it feels incredibly wonderful 🔥💙

#diabetes #diabetic #t1d #t1dlookslikeme #t1dawareness #öppendiabetes #dexcomg7 #dexcomwarrior
...

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram