29 januari 2019 |  Diabetes

Oron av lågt blodsocker

Vilket pådrag det blev på meddelanden efter att jag publicerade mitt otroligt låga blodsocker-värde. Det är så fint och jag är så otroligt tacksam över engagemanget! Det ska man inte ta för givet. Det som var konstigt med allt var att jag inte kände av det. Eller, jag kände av en liten känning men det var inte mer läskigt än så. 

Jag har jobbat på idag och det känns som att allt går i ett. Precis i den talt jag gillar! 

Efter jobbet åkte jag till Pipersgatan där jag hade bokat in mig på en ansiktsbehandling. Jag har varit på en förut. För 4 är sedan. Det stod ansiktsbehandling samt porrensning på schemat. Här skulle jag alltså ligga i 1 timma! DRÖM! 

Det var så skönt och bli omhändertagen. Det är något jag ska försöka unna mig när tiden finns. Jag mådde som en primadonna här mitt upp i en återfuktningsmask. 

På väg hem fick jag ett otroligt härligt samtal från BD (ni vet de som forskar och utbildat inom injektionsteknik) och kommer därför sitta nu ikväll och jobba. Spännande projekt som är godkänt och nu ska struktureras upp! 

Nej men jag har så mycket energi! Det är en så härlig känsla. 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram