4 november 2021 |  Blogg

Ofrivillig växtrensning, kaffe och mörkret

Att jag har många växter hemma är inget jag hymlar om. Det har under den senaste perioden (åren..) gått kanske en aning över styr. Men jag älskar att vara hemma och känna att det ”lever”. Det är så fantastiskt och harmoniskt.

Men, jag har nu fått ett litet problem.

Mina växter får inte leva i fred. Balthazar är runt överallt och jag får plocka bort den ena krukan efter den andra.

Han vet om att jag blir sur tror jag. Men, när jag ser honom så här. Ja fan, då går det inte att gråta över att jag slängt ytterligare en växt och en kruka. Han är trots allt mitt allt.

Jag försöker blanda veckorna med både att vara på kontoret men att även spendera någon dag hemma då jag inte vill att han ska vara ensam för mycket. Så sitter hemma och jobbar idag och det har en charm det med. Jag får så otroligt mycket gjort och jag kan koncentrera mig på ett annat (bättre?) sätt. Men å andra sidan saknar jag såklart att vara social men ska in i morgon till kontoret och tjöta med mina kollegor!

Jag är så glad då jag trodde att mina nespressomaskin tackat för sig men jag har äntligen fått ”igång” den och kan nu göra mina espressokoppar! Lycklig!

Idag är det torsdag och det är något ljusare ute än gårdagen som enbart var mörk och regnig. Ikväll är jag bjuden på konsert på Södra Teatern och det ska bli kul. Minns knappt senast jag var på ett event som detta! Jag tänker jag ska lyxa till det med skinnbyxor och någon cool topp! Längtar redan!

Nu så, mejlen kallar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram