5 februari 2020 |  Diabetes

Off we go

Or ”I” go. Nåväl. Gårdagen tar priset för värsta dagen år 2020. Jag satt på närakuter i 9 timmar och gick därifrån lika förvirrad som när jag kom dit. Fick träffa en nonchalant läkare och det fanns ingen hänsyn till varken vilka besvär jag har haft och har eller att det ställer till problem med min diabetes. Det var nära att jag blev ruggigt otrevlig men höll mig i skinnet, som man fint brukar säga.

Jag är i alla fall på väg mot San Diego och jag är sågad att lämna min vardag för en vecka och göra något som jag vet betyder mycket för mig, för mina följare och för sjukvårdspersonal samt forskare. Denna resa kommer vara ätstörnings – och diabetesrelaterad. Ett ämne som ni vet att jag brinner för och ett ämne som behöver lyftas upp ännu mer!

Nu så, vi hörs när jag har landat. Puss

2 kommentarer till “Off we go”

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  @saramoback

  Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

  Low blood sugar

  It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

  But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

  Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

  Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
  ...

  Focus 🥂 ...

  I want to talk about something that might give some perspective.

  The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

  And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

  Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
  #t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
  ...

  WOW!!!

  I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
  ...

  Följ mig på Instagram