5 februari 2020 |  Diabetes

Off we go

Or ”I” go. Nåväl. Gårdagen tar priset för värsta dagen år 2020. Jag satt på närakuter i 9 timmar och gick därifrån lika förvirrad som när jag kom dit. Fick träffa en nonchalant läkare och det fanns ingen hänsyn till varken vilka besvär jag har haft och har eller att det ställer till problem med min diabetes. Det var nära att jag blev ruggigt otrevlig men höll mig i skinnet, som man fint brukar säga.

Jag är i alla fall på väg mot San Diego och jag är sågad att lämna min vardag för en vecka och göra något som jag vet betyder mycket för mig, för mina följare och för sjukvårdspersonal samt forskare. Denna resa kommer vara ätstörnings – och diabetesrelaterad. Ett ämne som ni vet att jag brinner för och ett ämne som behöver lyftas upp ännu mer!

Nu så, vi hörs när jag har landat. Puss

2 kommentarer till “Off we go”

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  @saramoback

  Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

  Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

  @olehenriksen
  ...

  Följ mig på Instagram