5 februari 2020 |  Diabetes

Off we go

Or ”I” go. Nåväl. Gårdagen tar priset för värsta dagen år 2020. Jag satt på närakuter i 9 timmar och gick därifrån lika förvirrad som när jag kom dit. Fick träffa en nonchalant läkare och det fanns ingen hänsyn till varken vilka besvär jag har haft och har eller att det ställer till problem med min diabetes. Det var nära att jag blev ruggigt otrevlig men höll mig i skinnet, som man fint brukar säga.

Jag är i alla fall på väg mot San Diego och jag är sågad att lämna min vardag för en vecka och göra något som jag vet betyder mycket för mig, för mina följare och för sjukvårdspersonal samt forskare. Denna resa kommer vara ätstörnings – och diabetesrelaterad. Ett ämne som ni vet att jag brinner för och ett ämne som behöver lyftas upp ännu mer!

Nu så, vi hörs när jag har landat. Puss

2 kommentarer till “Off we go”

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  @saramoback

  A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

  Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

  What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
  ...

  When I was diagnosed with t1d (I was 13 years old) it was a huge shock (no shit..). I didn’t know how to react and I barely knew anything about diabetes as a condition. It’s a lot to take in!
  What helped me to come to terms with it, reassured me that it wasn’t the end of the world, was the help I’ve got and still got from my closest (family and friends).

  You can live a normal, healthy life, do anything you want to. Behind it all - you just need to keep an eye on your diabetes ❤️

  #diabetes #t1d #t1dlookslikeme #type1diabetes #dexcomwarrior #diabetic
  ...

  Följ mig på Instagram