21 december 2018 |  Diabetes

Nytt och fräscht

Så skönt! Jag har precis landat hemma igen en snabbis för att om 10 minuter gå ut för ett glas vin. Jag har nu officiellt julledigt några dagar och det känns så skönt. 

Jag har nog frågat alla jag mött om det är så att man blir automatiskt trött för att man vet att ledigheten är så nära eller om det faktiskt är så att allt ös nu under hösten har gjort att det faktiskt behövs lite ledighet. Jag trodde hela veckan stenhårt att det var det första alternativet men nu inser jag att jag har faktiskt jobbat extremt mycket och är nog ganska så sliten.

Nu är jag redo för allt julmys, mat, häng med min familj och med mina vänner! 

Frillan är fixad och jag känner mig redan enormt mycket mer harmonisk!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram