21 december 2018 |  Diabetes

Nytt och fräscht

Så skönt! Jag har precis landat hemma igen en snabbis för att om 10 minuter gå ut för ett glas vin. Jag har nu officiellt julledigt några dagar och det känns så skönt. 

Jag har nog frågat alla jag mött om det är så att man blir automatiskt trött för att man vet att ledigheten är så nära eller om det faktiskt är så att allt ös nu under hösten har gjort att det faktiskt behövs lite ledighet. Jag trodde hela veckan stenhårt att det var det första alternativet men nu inser jag att jag har faktiskt jobbat extremt mycket och är nog ganska så sliten.

Nu är jag redo för allt julmys, mat, häng med min familj och med mina vänner! 

Frillan är fixad och jag känner mig redan enormt mycket mer harmonisk!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram