21 december 2018 |  Diabetes

Nytt och fräscht

Så skönt! Jag har precis landat hemma igen en snabbis för att om 10 minuter gå ut för ett glas vin. Jag har nu officiellt julledigt några dagar och det känns så skönt. 

Jag har nog frågat alla jag mött om det är så att man blir automatiskt trött för att man vet att ledigheten är så nära eller om det faktiskt är så att allt ös nu under hösten har gjort att det faktiskt behövs lite ledighet. Jag trodde hela veckan stenhårt att det var det första alternativet men nu inser jag att jag har faktiskt jobbat extremt mycket och är nog ganska så sliten.

Nu är jag redo för allt julmys, mat, häng med min familj och med mina vänner! 

Frillan är fixad och jag känner mig redan enormt mycket mer harmonisk!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Don’t mind the plant behind me that’s about to die - cause it’s pizza time 🫶🏻 my tip is to take half dose before - and the rest a few hours later 💕 ...

I have some things I will never stop doing ✨ keep talking to myself out loud - it clears most things up and helps feelings become clear.
Take breaks. oh my god yes. A few minutes of anything else can make most things come off. And of course, I will continue to challenge myself. Could it be that the next race is already booked? omg, yes who knows 😉 Are you with me? 💕
...

Följ mig på Instagram