1 januari 2019 |  Helg

Nyår

Det är första januari och jag tror att jag kan ha haft det bästa avslutet och den bästa början. I alla fall vad jag kan minnas (haha). Så, vi tar det från början. 

Det började med att jag stressade till systemet vid öppning för att handla in i det sista. Trodde det skulle vara kaos där men det var faktiskt ganska så lugnt inne på systemet. När allt vad handlat gick jag hem för att dressa om för nyårsbrunch utanför Älvsjö.

Där bjöds det på massa gott plock och bubbel såklart =D

En toaselfie också. Jag fick så många frågor om vad som var på min arm och hur pumpen egentligen fungerar. Älskar faktiskt att prata om det, visa och försöka lära ut hur det är att vara diabetiker och vad som driver mig i mina olika projekt

Massa mat!

Jag åkte hem en snabbis för att ladda om batterierna för att 30 minuter senare åka iväg till nyårsmiddagen och festen

Värdparet är drömmen. Varenda fest de anordnar blir magi och det är så uppstyrt med allt. Jag är så glad att jag har lärt känna Rosanna, Patrik och deras fantastiska vänner!

100% fest

Det bjöds på trerätters, sånger ( av mig), bubbel, vin och shots i alla möjliga olika dess slag och vi får inte glömma Lekar!

Middagen höll på i timmar och i vanlig ordning blev det i sista sekund som vi hann ut och sabrera osv. Det skålades och ropades ut Gott nytt år!

Älskade par! 

Efter en natt/morgon som inte spenderades på hemmaplan åkte hem, duschade och försökte komma till liv. Vilket väder det bjöds på! Underbart. Jag var dock inte ensam om att njuta första året på dagen av solen som gassade. Jag tror inte heller att jag var ensam om att längta lite till våren…

I morse när jag skrollade igenom min telefon kom det ett otroligt härligt mejl. Mina mål nu för 2019 är att bland annat ta nästa steg i frågor kring diabetes och utveckla mitt egna varumärke blev sann. Nu drar det igång och jag ska faktiskt nu ikväll jobba lite och se över hur jag ska planera in allt roligt som händer under våren. Jag är så glad. Jag börjar ett nytt år med bra energi och mer eller mindre frisk. För det var länge sen som jag började ett nytt år frisk. Halleluja! Nu KÖR VI

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I get a lot of questions why I run, expose myself to hard races and train when it is possible to sit down in a comfy sofa (😘)

I don’t have a good answer to it except that I want to be strong and a receipt that it is possible despite t1 diabetes.

Summer for me has in recent years not gotten the star shine it should.
2020 I got sepsis, got very sick and hospitalized all summer. Was discharged with a catheter for one kidney and thus half man half woman for a few months.
In 2021, I had surgery for what had caused my sepsis. Östling’s kidney.
In 2023 I had to cancel my vacation, go straight to the emergency room and hospitalized for more than 2 weeks due to an infection in the kidney that caused a lot of pain, tears and a resignation I didn’t think I could handle.

None of this is related to T1 diabetes and nothing I could have done differently to avoid.

Despite that, I was determined. Copenhagen Half Marathon 2023, Stockholm Marathon 2024, what’s next?

There are obviously more diseases than diabetes but life goes on and there are a lot of positives in life that you have to take advantage of 🫶🏻❤️
...

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram