1 januari 2019 |  Helg

Nyår

Det är första januari och jag tror att jag kan ha haft det bästa avslutet och den bästa början. I alla fall vad jag kan minnas (haha). Så, vi tar det från början. 

Det började med att jag stressade till systemet vid öppning för att handla in i det sista. Trodde det skulle vara kaos där men det var faktiskt ganska så lugnt inne på systemet. När allt vad handlat gick jag hem för att dressa om för nyårsbrunch utanför Älvsjö.

Där bjöds det på massa gott plock och bubbel såklart =D

En toaselfie också. Jag fick så många frågor om vad som var på min arm och hur pumpen egentligen fungerar. Älskar faktiskt att prata om det, visa och försöka lära ut hur det är att vara diabetiker och vad som driver mig i mina olika projekt

Massa mat!

Jag åkte hem en snabbis för att ladda om batterierna för att 30 minuter senare åka iväg till nyårsmiddagen och festen

Värdparet är drömmen. Varenda fest de anordnar blir magi och det är så uppstyrt med allt. Jag är så glad att jag har lärt känna Rosanna, Patrik och deras fantastiska vänner!

100% fest

Det bjöds på trerätters, sånger ( av mig), bubbel, vin och shots i alla möjliga olika dess slag och vi får inte glömma Lekar!

Middagen höll på i timmar och i vanlig ordning blev det i sista sekund som vi hann ut och sabrera osv. Det skålades och ropades ut Gott nytt år!

Älskade par! 

Efter en natt/morgon som inte spenderades på hemmaplan åkte hem, duschade och försökte komma till liv. Vilket väder det bjöds på! Underbart. Jag var dock inte ensam om att njuta första året på dagen av solen som gassade. Jag tror inte heller att jag var ensam om att längta lite till våren…

I morse när jag skrollade igenom min telefon kom det ett otroligt härligt mejl. Mina mål nu för 2019 är att bland annat ta nästa steg i frågor kring diabetes och utveckla mitt egna varumärke blev sann. Nu drar det igång och jag ska faktiskt nu ikväll jobba lite och se över hur jag ska planera in allt roligt som händer under våren. Jag är så glad. Jag börjar ett nytt år med bra energi och mer eller mindre frisk. För det var länge sen som jag började ett nytt år frisk. Halleluja! Nu KÖR VI

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram