1 januari 2018 |  Helg

Nyår

Ligger otroligt bekvämt i soffan precis just nu och ler. Jag hade en så perfekt nyår med mina vänner och jag är tacksam över att jag har dessa personer i mitt liv. Vad fasen skulle jag ha gjort utan dom? Festen bjöd på fotografering, hummer, champagne, dans, alla möjliga shots, prat om 2017 och vad visionen om de nya året, skratt, lekar och massa annat. Efter tolv-slaget och sabrering av champagne gick tiden så fort. Var hemma i morse och har därför inte gjort så mycket idag, vilket passar sig utmärkt nu när det har regnat större delen av dagen. 

Funderar lite på vad jag ska göra mer av i år och även vad jag ska försöka att eliminera från mitt liv och har kommit fram till att det mesta har redan satt fart. Det jag nu ska fokusera på är att göra fler roliga saker och ta mig an utmaningar som tillför något till mitt liv. Jag skulle även vilja föreläsa mer om hur det är för mig att ha diabetes och hur jag kan hjälpa andra att inte se hinder i vardagen trots en sjukdom som kan kännas jobbig. 

Ikväll blir det troligtvis pizza som det ska vara såhär dagen efter. Men osäker om pizza-restaurangen här nedan har glutenfri… Fler bilder från mitt nyår kommer. Ska bara få alla bilder från kameran först!

Berätta om ditt nyår? Hur gick det med blodsockret? Ätit pizza idag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram