6 augusti 2021 |  Blogg

Nya rutiner, ändrade doser och macktips

Det är augusti och jag har börjat en ny period i livet och det känns väldigt bra att inleda ”hösten” så. Med nya rutiner som att börja ett nytt jobb innebär för mig en mindre aktiv vardag. Därmed har jag fått öka mina insulindoser lite för att slippa bli för hög under dagen. Konstigt? Inte alls. Fullt normalt. Tänker att jag ska skaffa ett gymkort och när jag kommer igång igen och hittar en ny rutin vet jag om att jag kommer gå tillbaka till mina ”normala” insulindoser.

Nytt jobb alltså. Jag sitter gladeligen på ett kontor mitt i stan på ett företag som heter Saether. Skönhet. Jag älskar det och jag längtar till att jag måste skaffa ett större badrum haha! Ett kontor inne i stan innebär att jag är minutrar från Birkastans godisbutik som har den bästa chokladen! Är ni förvånade? Haha som jag kommer spendera pengar där…

Nu när vi är inne på nya rutiner och att jag för första gången på 1-2 år åker in till ett kontor innebär det mindre tid att lägga på mat (behöver en partner prompt). Då gäller det att planera vilket jag suger på och då passar det bra att utveckla mina mackor!

Fick tipset från pappa och kände mig lite skeptisk först. MEN! Detta blev så jävla gott att jag blev förvånad!

På med smör, senap, sardeller, ost. In i ugnen några minutrar och ät. Alltså den kombon. Underbar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram