4 april 2018 |  Diabetes

Ny sändare

God kväll finisar!

Åh vad jag älskar min nya soffa. Den mörkblå färgen gör sig verkligen bra nu med mitt ljusa golv  och med mina nya växter. Det är lite som att bo i en djungel och jag bara älskar det. Idag har livet tagit en ny vändning och jag har lyckas vända ett ganska så ”trälit” blodsocker (under påsken) till ett stabilt blodsocker igen. Jösses vad det är skönt. En sak mindre att tänka på. Jag har även hämtat ut en ny sändare då den som jag har just nu inte riktigt kopplar till appen. 

Nu håller jag tummarna för att den nya sändaren ska klara av att visa blodsockret när jag vill och inte när det passar sändarens mående 😉 skämt å sido. 

Dagen har gått i ett och på väg hem var det någon filminspelning vilket gjorde att det inte ens gick komma förbi och fram. Men det är alltid skönt att ta sig en liten paus i vardagsstressen. 

Har även bokat hotell och tåg till Göteborg nu på lördag. Sofia har fyllt 25 år och det ska såklart firas med dunder och brak! Hurra! Alldeles för länge sen som jag träffa henne och även Peter (chefabetic). Nu är det massa av inbokade saker att se fram emot.

Hur mår ni? Hämtat er efter påskledigheten?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

Följ mig på Instagram