4 april 2018 |  Diabetes

Ny sändare

God kväll finisar!

Åh vad jag älskar min nya soffa. Den mörkblå färgen gör sig verkligen bra nu med mitt ljusa golv  och med mina nya växter. Det är lite som att bo i en djungel och jag bara älskar det. Idag har livet tagit en ny vändning och jag har lyckas vända ett ganska så ”trälit” blodsocker (under påsken) till ett stabilt blodsocker igen. Jösses vad det är skönt. En sak mindre att tänka på. Jag har även hämtat ut en ny sändare då den som jag har just nu inte riktigt kopplar till appen. 

Nu håller jag tummarna för att den nya sändaren ska klara av att visa blodsockret när jag vill och inte när det passar sändarens mående 😉 skämt å sido. 

Dagen har gått i ett och på väg hem var det någon filminspelning vilket gjorde att det inte ens gick komma förbi och fram. Men det är alltid skönt att ta sig en liten paus i vardagsstressen. 

Har även bokat hotell och tåg till Göteborg nu på lördag. Sofia har fyllt 25 år och det ska såklart firas med dunder och brak! Hurra! Alldeles för länge sen som jag träffa henne och även Peter (chefabetic). Nu är det massa av inbokade saker att se fram emot.

Hur mår ni? Hämtat er efter påskledigheten?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram