10 januari 2020 |  Diabetes

Ny kraft

Jag vet inte om det beror på att det är nytt år, att det faktiskt blir ljusare ute eller för att jag har hämtat nya krafter efter en tid av ledighet (så himla välbehövligt). Men, jag känner att jag har ny energi och positiv energi att genomföra vissa projekt och ta tag i det som jag vill göra i livet.

Som ni vet är min stora dröm att enbart jobba med diabetes-relaterade frågor, föreläsa mer, engagera mig mer i Barndiabetesfonden och såklart med MITT företag och mina sociala medier! Jag hoppas att 2020 kommer vara ett uppstartsår för just detta och det kommer innebära en hel del extra jobb såklart. Idag har jag mutat över min bästa vän på middag för att få en struktur i det jag gör. För att nå ut till fler, samarbeten, mejl osv. Som jag ser fram emot det!

Skönt också att det är fredag. I morgon (lördag) ska jag träffa min fantastiska fotograf Clara för lite spåning om mina idéer och jag hoppas att jag även får resterande av bilderna som jag tog innan jul precis! Så mycket bra content som är på ingång!

Hoppas ni får en trevlig fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram