6 april 2021 |  Mat

Ny energi – både mental och i magen

Efter jobbet så hade jag en så efterlängtad tid hos min frisör. Säger min då jag har gått hos Anna i några år nu tror jag. Hon är nu på Fagr.se och jag kommer inte byta. Hon är så jäkla bra på blont hår!

Vill du ha något att dricka? ”Ja tack” haha

Vet inte om jag vågar men så HÄR såg det alltså ut. KATASTROF !!!!

Nej men titta. Det är en extreme makeover!

Anna är så trevlig och det betades av ämnen som jag sällan ”kommer” till, i denna pandemi. Hennes mentalitet är fantastisk och jag kände när jag satt där att, jo, livet är för kort för att inte våga eller för att bara stanna kvar.

Inte nog med Annas energi. Jag fick även träffa grundaren av BAP som sägs vara Sveriges ? Eller kanske Stockholms bästa burgarrestaurang. Min första fråga var om de hade glutenfritt. Svar, ja. Tog tre kliv till BAP på väg hem och satan i gatan vad god den var! Tog deras behandla och ja. Har ni möjlighet så köp er en burgare där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram