13 mars 2020 |  Blogg

Ny dag, ny energi

Vilken drös av kärlek som jag har fått. Det känns nästan overkligt. Jag är inte tillräckligt bra på det svenska språket (eller det engelska) för att faktiskt visa eller ge tillbaka hur gott alla meddelanden har gjort för mig. TACK!

När livet inte känns helt hundra är det viktigt, för mig, att inte fastna i det. Jag bestämde mig igår att ta kvällen och bara prata av mig och gråta och till slut skratta. Min bästa vän fick mig att skratta och det kändes helt fantastiskt. Senare på kvällen fick min brorsa mig att först hålla ett förfärligt tal i blåsten utomhus med tårar som sprutade för att sedan följa med till affären skrattandes.

Så får livet vara ibland. Hemskt och jobbigt för att sedan sätta punkt och gå vidare. Det kanske låter helt upp mot väggarna men jag vaknade idag med en helt ny energi och jag känner mig hundra procent starkare.

Jag sitter hemma och jobbar idag delvis pga Corona men också för att många är ”sjuka” och vill inte utsätta mig för onödigt just nu.

Ska snart ringa till min coach och framtida mentor! Nu kör vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram