13 mars 2020 |  Blogg

Ny dag, ny energi

Vilken drös av kärlek som jag har fått. Det känns nästan overkligt. Jag är inte tillräckligt bra på det svenska språket (eller det engelska) för att faktiskt visa eller ge tillbaka hur gott alla meddelanden har gjort för mig. TACK!

När livet inte känns helt hundra är det viktigt, för mig, att inte fastna i det. Jag bestämde mig igår att ta kvällen och bara prata av mig och gråta och till slut skratta. Min bästa vän fick mig att skratta och det kändes helt fantastiskt. Senare på kvällen fick min brorsa mig att först hålla ett förfärligt tal i blåsten utomhus med tårar som sprutade för att sedan följa med till affären skrattandes.

Så får livet vara ibland. Hemskt och jobbigt för att sedan sätta punkt och gå vidare. Det kanske låter helt upp mot väggarna men jag vaknade idag med en helt ny energi och jag känner mig hundra procent starkare.

Jag sitter hemma och jobbar idag delvis pga Corona men också för att många är ”sjuka” och vill inte utsätta mig för onödigt just nu.

Ska snart ringa till min coach och framtida mentor! Nu kör vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram