13 mars 2020 |  Blogg

Ny dag, ny energi

Vilken drös av kärlek som jag har fått. Det känns nästan overkligt. Jag är inte tillräckligt bra på det svenska språket (eller det engelska) för att faktiskt visa eller ge tillbaka hur gott alla meddelanden har gjort för mig. TACK!

När livet inte känns helt hundra är det viktigt, för mig, att inte fastna i det. Jag bestämde mig igår att ta kvällen och bara prata av mig och gråta och till slut skratta. Min bästa vän fick mig att skratta och det kändes helt fantastiskt. Senare på kvällen fick min brorsa mig att först hålla ett förfärligt tal i blåsten utomhus med tårar som sprutade för att sedan följa med till affären skrattandes.

Så får livet vara ibland. Hemskt och jobbigt för att sedan sätta punkt och gå vidare. Det kanske låter helt upp mot väggarna men jag vaknade idag med en helt ny energi och jag känner mig hundra procent starkare.

Jag sitter hemma och jobbar idag delvis pga Corona men också för att många är ”sjuka” och vill inte utsätta mig för onödigt just nu.

Ska snart ringa till min coach och framtida mentor! Nu kör vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user saramoback.
Följ mig på Instagram