3 juni 2022 |  Recept

Nu tar vi helg

Det är fredag och solen skiner idag! Jag mår bra i det stora och jag har bara försökt att glömma bort allt som har med mina cellförändringar att göra. För jag har inget inbokat än, vilket jag tycker är konstigt. Men det kommer nog inom kort och då får jag ta mina känslor då. Inget att fokusera på precis just nu, även om det är skitsvårt.

Igår kväll var jag absolut inte sugen på något. Det var på håret att jag plockade fram stekpanna för att steka ett ägg (frulle till middag) tills jag fick syn på kronärtskockan jag köpte i veckan! Helt glömt bort och tog några minuter för att fundera om jag verkligen skulle ”orka” då jag varken kände mig sugen på det eller om jag kunna njuta av den. Men! Jag gick på vad min intuition sa. Slutsatsen blev en riktigt festmåltid! Kokt kronärtskocka med persiljesmör (smör, vitlök, salt, peppar, persilja, lite chili) och så hade jag hackade oliver på! Den kombon, gör och testa!

Mums!

Det är snart långhelg och ikväll ska jag på dejt (hör och häpna) men det blir dock ingen dans på några barstolar då jag vid 8.30 i morgon ska åka upp till Rimbo då Barndiabetesfonden ska delta under ”Alla Barns Dag”! Det ska bli kul och det ska bli fint väder så hoppas på massa folk och härligt mingel =)

Sen får vi se, det kommer definitivt bli mat, vin tillsammans med vänner under helgen! Bara en massa mys!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram