24 oktober 2019 |  Diabetes

Nosh & Chow

Dagarna går i ett och jag känner idag att jag ligger efter med sömnen. Jag vet exakt vad jag behöver göra men nu är det mycket fokus på min nya tänst på jobbet och resterande timmar läggs på mitt egna företag samt på Barndiabetesfonden. Det är en mix av allt och jag är fortfarande väldigt usel på struktur och nu är det alldeles för många bollar som är i rullning.

November kommer garanterat bli en hektiskt månad och igår fick jag en längtan till jul, då ska jag verkligen ta det lugnt! haha.

Men! Jag har glömt att berätta om min fantastiska fredag förra veckan. Det blev en mix av det mesta och det jag vill prata om är maten på Nosh & Chow! Jag har ätit där flera gånger och det som jag vill slå ett slag för är att hela menyn, förutom en rätt, är glutenfri och servicen är verkligen på topp!

Efter en lång middag, som var btw hur härlig och trevlig som helst tog vi en varsin kaffe för att sedan traska upp till Nosh & Chow’s bar som ligger en trappa upp.

Ikväll ska jag ut och äta igen och det ser jag fram emot. Dock inte lika fancy som denna ni ser på bilderna men ska bli lyxigt att bli serverad mat, haha! Behöver tänka på annat 😉

Jo! På tal om detta och det som hände efter denna fredagskväll har jag nu bokat en weekend till Köpenhamn! Dagen efter Diabetesgalan tar jag en liten mini-semester vilket ska bli otroligt härligt!

Några tips på vad jag inte ska missa?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram