24 oktober 2019 |  Diabetes

Nosh & Chow

Dagarna går i ett och jag känner idag att jag ligger efter med sömnen. Jag vet exakt vad jag behöver göra men nu är det mycket fokus på min nya tänst på jobbet och resterande timmar läggs på mitt egna företag samt på Barndiabetesfonden. Det är en mix av allt och jag är fortfarande väldigt usel på struktur och nu är det alldeles för många bollar som är i rullning.

November kommer garanterat bli en hektiskt månad och igår fick jag en längtan till jul, då ska jag verkligen ta det lugnt! haha.

Men! Jag har glömt att berätta om min fantastiska fredag förra veckan. Det blev en mix av det mesta och det jag vill prata om är maten på Nosh & Chow! Jag har ätit där flera gånger och det som jag vill slå ett slag för är att hela menyn, förutom en rätt, är glutenfri och servicen är verkligen på topp!

Efter en lång middag, som var btw hur härlig och trevlig som helst tog vi en varsin kaffe för att sedan traska upp till Nosh & Chow’s bar som ligger en trappa upp.

Ikväll ska jag ut och äta igen och det ser jag fram emot. Dock inte lika fancy som denna ni ser på bilderna men ska bli lyxigt att bli serverad mat, haha! Behöver tänka på annat 😉

Jo! På tal om detta och det som hände efter denna fredagskväll har jag nu bokat en weekend till Köpenhamn! Dagen efter Diabetesgalan tar jag en liten mini-semester vilket ska bli otroligt härligt!

Några tips på vad jag inte ska missa?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram