17 april 2018 |  Mat

Norrländsk middag, Donken, Ken Ring och härlig helg

Dags att uppdatera er om vad jag har haft för mig helgen som var. En helt fantastisk helg som bjöd på årets första härliga sommarkänsla (värkänsla) bland annat. Men vi börjar från början, i fredags.

Jag drog på mig träningskläderna för att njuta av det fina vädret som Stockholm bjussade på. Och för att se om jag hade några muskler kvar…

Nackdelen med att vara alldeles för driven. Jag körde på hårt med de tyngre varianterna på utegymmet. Det gick så himla bra och skönt att kunna vara ute utan att frysa. Dock har jag fått ryggont på köpet (=lyfte nog för tungt). Om jag somnade gott efter träning och dusch, svar JA!

Det blev lördag och jag vaknade pigg och glad och så otroligt sugen på ägg. Så det fick det bli

Extrapris på jordgubbar fanns i affären. Nu är sommaren nära!

Hade bokat in en lunchdejt och om jag var taggad? Eeeeh ja!

Vi slog oss ner i solen på Långholmen och det blev till och med för varmt för tröjan. Så himla nice och den känslan har jag vekrligen saknat! Det blev fisk som smalt i munnen och såklart årets första glas rosévin! Mums

Resterande eftermiddag satt jag i solen och iakttog alla andra människor som också ville njuta av vädret

När jag blev rastlös (vilket händer ganska ofta) köpte jag ingredienser för att baka bröd, haha! Är jag ensam om detta intresse mån tro?

Det blev kväll och dags för en middag (natt-mat, 21?). Då mitt sällskap var förskyld och trött blev det en lugn lördag. Men inte mig emot när man hittar färskpotatis i affären. Mycket mat nu, jag vet, men jag måste verkligen ge denna knöl en stor eloge!

Vad blev det till middag? Jo, Suovas! Har ni ätit det? Fanns ytterst få recept när jag försökte leta. Det är en rätt som kommer från Norrland?! och det ska vara torkat renkött om jag inte minns fel. Vi hade fryst renkött som smakade så bra. Lingonsylt, svartvinbärsgele och jordgubbssallad. Resten av kvällen/natten tittade vi på film och åt godis.

I söndags var det inte alls mycket som hände. Men, vi fick biljetter till Ken Ring, som jag aldrig lyssnat på, och vi tog en promenad in mot stan. Stockholm är inte så stort ändå när man väl börjar gå. Det tog ca 45-50 minuter från Hornstull till Hötorget.

Då det blev lite kaos med biljetterna fanns det inte mycket tid kvar för middag och vi gjorde ett ”pitt”stopp på Donken. Tur att de har glutenfria hamburgarbröd.

Konserten då. Det är en gengre som jag inte lyssnat på så mycket och jag tror så här i efterhand att rapp nog inte är något för mig. Men smaken är som baken. Det var trevligt att göra något som jag inte brukar och det var faktiskt en väldigt bra konsert en söndagskväll.

Var hemma och i säng vid 22 och kände ett lyckorus hur tacksam jag är över livet, över helgen och över ett bra blodsocker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram