12 juli 2020 |  Snacks

Ni får inte missa detta

I fredag när jag åkte hem till Norrköping var det FF. Jag var ensam och visste inte riktigt vad jag skulle laga. Jag säger så här, jag gick ALL IN!

Blanda fetaost med lite vatten och olivolja

Mixat och så krämigt

Stek ett gott vitt bröd i massa smör i en het stekpanna

Grilla tomater (helst små körsbärstomater) i ugn ca 200 grader i 10-15 min. I formen med tomaterna har du i olja, salt, peppar.

Servera och njut. Jag hade på nymalen svartpeppar och lite färska örter samt skivad salladslök. Det blev så gott. Ni måste testa! Brödet tog jag ett vitt bröd från märket Schaer. det blev gott att steka och kan rekommendera om du också har glutenintolerans som jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram