12 juli 2020 |  Snacks

Ni får inte missa detta

I fredag när jag åkte hem till Norrköping var det FF. Jag var ensam och visste inte riktigt vad jag skulle laga. Jag säger så här, jag gick ALL IN!

Blanda fetaost med lite vatten och olivolja

Mixat och så krämigt

Stek ett gott vitt bröd i massa smör i en het stekpanna

Grilla tomater (helst små körsbärstomater) i ugn ca 200 grader i 10-15 min. I formen med tomaterna har du i olja, salt, peppar.

Servera och njut. Jag hade på nymalen svartpeppar och lite färska örter samt skivad salladslök. Det blev så gott. Ni måste testa! Brödet tog jag ett vitt bröd från märket Schaer. det blev gott att steka och kan rekommendera om du också har glutenintolerans som jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

#Dexcom is looking extra trendy in this dress 💄 And extra fashionable bc I
know this tiny thing, continuous glucose monitor, will keep me not worrying about my diabetes 🖤

#ad #dexcomwarrior #dexcomg6 #t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #dexcomg6
...

Living with diabetes is not always easy. We need to put all the parts together - health, exercise, mental health. Because it`s not just the insulin that affects. Having that said, I`m glad that spring is on its way bc it makes my diabetes management so much easier ☀️🤍 ...

“Strike a pose” means “to stand or sit with your body in particular position” 🤌🏻 ...

I’m blue da ba dee 💙✌🏻 ...

Följ mig på Instagram