12 juli 2020 |  Snacks

Ni får inte missa detta

I fredag när jag åkte hem till Norrköping var det FF. Jag var ensam och visste inte riktigt vad jag skulle laga. Jag säger så här, jag gick ALL IN!

Blanda fetaost med lite vatten och olivolja

Mixat och så krämigt

Stek ett gott vitt bröd i massa smör i en het stekpanna

Grilla tomater (helst små körsbärstomater) i ugn ca 200 grader i 10-15 min. I formen med tomaterna har du i olja, salt, peppar.

Servera och njut. Jag hade på nymalen svartpeppar och lite färska örter samt skivad salladslök. Det blev så gott. Ni måste testa! Brödet tog jag ett vitt bröd från märket Schaer. det blev gott att steka och kan rekommendera om du också har glutenintolerans som jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Don’t mind the plant behind me that’s about to die - cause it’s pizza time 🫶🏻 my tip is to take half dose before - and the rest a few hours later 💕 ...

I have some things I will never stop doing ✨ keep talking to myself out loud - it clears most things up and helps feelings become clear.
Take breaks. oh my god yes. A few minutes of anything else can make most things come off. And of course, I will continue to challenge myself. Could it be that the next race is already booked? omg, yes who knows 😉 Are you with me? 💕
...

Följ mig på Instagram