12 juli 2020 |  Snacks

Ni får inte missa detta

I fredag när jag åkte hem till Norrköping var det FF. Jag var ensam och visste inte riktigt vad jag skulle laga. Jag säger så här, jag gick ALL IN!

Blanda fetaost med lite vatten och olivolja

Mixat och så krämigt

Stek ett gott vitt bröd i massa smör i en het stekpanna

Grilla tomater (helst små körsbärstomater) i ugn ca 200 grader i 10-15 min. I formen med tomaterna har du i olja, salt, peppar.

Servera och njut. Jag hade på nymalen svartpeppar och lite färska örter samt skivad salladslök. Det blev så gott. Ni måste testa! Brödet tog jag ett vitt bröd från märket Schaer. det blev gott att steka och kan rekommendera om du också har glutenintolerans som jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Feeling insecure sometimes? Yes, me to!The good news is you’re not alone. Insecurity is universal with or without diabetesWe all doubt ourselves from time to time and I know that diabetes isn’t helping. But I’m here for you and to be honest with you, I don’t have the best confidence. But it’s getting better!When I was a younger, I refused to be a person in the spotlight. I didn’t like the feeling of knowing people were looking at me. Or, later on, I didn’t even tell my previous dates that I had diabetes. Not that I was ashamed of the fact that I had a chronically disease - I didn’t have the confidence to let another person see who I was.It’s not easy to break a pattern that’s not healthy. But it’s not impossible. One thing that has helped me is to always remember that comparing myself to others - is bullshit. We don’t have all the information on other people’s life’s, so it’s impossible to compare “apples to apples” or blood sugar curves to blood sugar curves 💕
...

Följ mig på Instagram