29 juli 2018 |  Helg

Nattbad och grillad korv

Jag är vid liv! Det är söndag och jag är väldigt pigg och alert för kommande vecka. Men mer om nästa vecka senare. Nu först vill jag prata om min lördagskväll.

Det var så himla varmt under dagen och jag rörde mig knappt. Fanns liksom noll energi och så fort jag gjorde något rann svetten, jag var nog inte ensam om det?

Vid 20-tiden tog jag bussen för att hinna till förfesten som jag var bjuden på. Tänkte att jag skulle gå en hållplats extra men oh nej. Alldeles för varmt och ville inte komma fram svettig..

På väg tog jag min tresiba – dos för att ha det ”avklarat” och det fick mig att bli påmind om att varje gång jag bär vitt, som jag gjorde igår, börjar det alltid blöda och mina kläder blir blodiga. Det händer aldrig annars?! så konstigt. Men jag klarade mig bra ändå, tur det!

Vi satt i en varm lägenhet och hinkade vatten (haha) och babblade på i många timmar. Tanken var att gå till trädgården och vi kom iväg alldeles för sent. Väl där var kön oändligt lång och jag fick med mig två vänner att åka tillbaka för ett nattdopp! 

Ber om ursäkt för suddiga bilder men innan badet blev det korv! Alltid bra med lite käk, för att stabilisera blodsockret, när man går mycket, det är varmt och när man dricker alkohol.

Det blev nakenbad och tävling om vem som kunde göra snyggast ”svan”hopp, haha! Såg att jag la ut några filmer på instastory! Så roligt, men kanske att jag hade mer roligt där och då än vad filmerna visade… Efter nattdoppet bar det av hem till mig för musik allsång innan vi alla somnade som stockar. 

Vaknade efter en stund av att det ÖSTE ner och blixtrade och dundrade. Så läskigt! 

Nu har jag som plan att gå ut igen då min lägenhet närmare bestämt kokar men himlen är nu ganska så svart… 

Nåväl, ska packa inför nästa vecka och jobba lite! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Friday glam! And so nervous about this Sunday - I will for sure update you on what’s going on (guess I’m too anxious 🙈) ...

Följ mig på Instagram