6 juni 2019 |  Diabetes

Nationaldagen

Vilken dag jag har haft så här långt! Vädret har varit på topp och det är en lycka att se hur en stad får så mycket liv och glädje (jämfört när det är grått och regn). Idag är det ju Sveriges nationaldag och jag har varit ute hela dagen. Jag var på ett crossfit pass i förmiddags, åt glass och handlade svenska jordgubbar, solat och tagit årets första ditt i havet och pratat otroligt mycket om vad som sitter på min arm – CGM.

Så fort jag la mig ner i gräset i bikini tog det ca 2 minuter innan det kom fram en person och frågade. Sen pratade jag nog diabetes och cgm i 45 minuter med olika personer som ville veta mer och som kunde konstatera att deras vän har något liknande, men aldrig riktigt pratat om det. Hur kul! Jag tycker det är riktigt roligt att kunna lära ut och skapa ett intresse hos andra som inte har någon relation till typ 1 diabetes och det är ännu mer härligt att se hur deras intresse växer.

Nåväl, nu är jag hemma igen och har duschat. Jag ska strax gå och handla mat för att bege mig mot en mexikansk grillkväll! Nu undrar ni vad det kan vara för spännande och ja, jag undrar detsamma haha! Men mycket spännande och det låter väldigt smarrigt.

Jo just de, de två sista bilderna är tagna av helt random personer och efter mitt sista bad föll min sensor av. Suck. Tror att det är på grund av alla svettiga dagar och alla extra duschar jag behövt ta! Men nu är en nu på och jag inväntar ”uppvärmingen”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram