8 februari 2023 |  Blogg

När självkänslan tryter

Sen i höstas har jag tampats med diverse olika saker som har gjort att jag har varit trött, känt mig låg och inte fått den bekräftelsen som jag kanske hade hoppats på. Det har gått upp och ner (precis som livet gör för alla) och i måndags under ett möte kom tårarna. Det var som att luften gick ur mig totalt. Jag har dragit mig undan, inte velat delta och inte heller velat synas för mycket. För känslan av att jag inte är riktigt bra på något gjorde mig mörkrädd. Och är fortfarande.

Vad är jag bra på? Jag har ingen aning.

Den tanken har gjort att jag inte vågat vara lika öppen på social media för tanken av att göra någon eller några besvikna känner jag just nu, att jag inte kommer klara av. Mentalt.

Jag tror att det är en period som med all säkerhet kommer passera, precis som det mesta gör. Men tills dess är det kämpigt. Just nu vill jag avboka allt. Drinken ikväll och middagen i morgon. Men jag vet innerst inne att det kommer vara positivt. Att inte stanna hemma och fundera och grubbla.

En liten ärlig uppdatering till er som är inne här.

Kommentar till “När självkänslan tryter”

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  @saramoback

  Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

  Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

  @olehenriksen
  ...

  Följ mig på Instagram