14 oktober 2021 |  Blogg

När man inte vet vad man beställt

På väg hem från jobbet får jag ett sms om att min leverans hade kommit till mitt närmaste utlämningsställe. Det är ca 700 meter från det jag bor, så inte superlångt men en ganska krass väg.

När jag kommer dit, får killen som hämtar paketet dra paketet efter sig. ”Är det tungt?” frågar jag. Ja, fick jag som svar. Tankarna gick hejvilt fram och tillbaka om jag själv skulle orka bära hem det. Tungt och otroligt otympligt. Vad fasiken hade jag beställt?

Killen bakom mig erbjuder sig att hjälpa till men när jag sa vart jag bodde, var det lite för långt för honom och han skulle inte hinna hem till middagen. Suck.

Jag börjar alltså dra 17 kg själv. Som tur är ser en man mitt svettiga nylle och hjälper en bit bort tills min brorsa som jag ringt dök upp. Det blev några svettiga meter men så glad över när jag kom hem.

La upp denna på Instagram när jag kom hem. Glad, men trött och ett alarmerande lågt blodsocker.

Problemet nu är att jag känner av att jag burit tungt. Ni vet, så här efter operation. Hur klantigt? Är på kontoret och ska faktiskt hämta datorn och checka av några saker innan jag kommer bege mig hemåt för att ta något smärtstilla och ta det lugnt.

Vad har jag beställt undrar ni nog kanske? Jo, jag hämtar hem MIN katt på fredag efter jobbet och har beställt tunga saker så som kattsand, kattmat och en massa prylar…

Som jag längtar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram