7 februari 2020 |  Event

MySugr

Jag har så mycket bilder att visa er och så mycket att berätta men jag tänker att jag visar er hur min kväll igår (torsdag) såg ut. Vi var bjudna till MySugr kontoret i norra San Diego och jag tror kanske att jag var mest exalterad över det då Scott är en person som var en av de första jag träffade för en herrans massa år sedan, men tyvärr inte längre då han flyttat till California.

Så glad att jag äntligen fick träffa Shaw som gör helt fantastiska ”diabetes” kläder @typeonederful_ Här tillsammans med Chris @thegrumpypumper, Erin, och så jag. Man kan verkligen se mina påsar under ögonen, haha! Sliten och jetlaggad 😉

Det är så roligt att träffa alla. Diabetes community’t är helt fantastiskt och här tillsammans med Qiana (från New York och vi har en del gemensamma vänner). Hon har precis slutat sitt jobb, vid 40 års ålder, för att hon ville jobba med människor samt diabetes relaterat. Utan någon som helst utbildning fick hon jobb som assistent på ett diabetes-företag i New York och hjälper mest personer med typ 2 diabetes och älskar det! Vilken inspiration!

Scott och jag försökte komma på när vi träffades första gången och han trodde det var i Lissabon för ca 5-6 år sedan och jag trodde Barcelona. Oavsett så är det fantastiskt att ses igen och hans driv med MySugr företaget är så bra. Vi pratade om hur vi alla ”engagerade” inte är normen för de personer som faktiskt använder appen och det är det som gör det svårt. Att utveckla en app för personer som inte hörs och syns så mycket. Appar är svårt då det även är svårt att nå ut till de personer som kanske inte hänger så mycket på social media men jobbet som görs är grundligt och så viktigt!

Vilken härlig kväll! Vi snackade på i timmar, tog selfie och åt massa gott snack! Att via sociala medier faktiskt kunna ha vänner, och nu menar jag riktiga vänner, över hela världen är magiskt. Det var som om att vi hade känt varandra i flera år och det gör att inget blir speciellt stelt eller underligt.

Tack Scott för inbjudan och tack för en fantastisk kväll! Jag känner mig så lyckligt lottat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

After a terrible cold, I took a break (not easy but I tried!), and experienced the effect of taking it cool - blood sugar was anything but stabile 🫠 But! Finally I’m back in routine and it feels incredibly wonderful 🔥💙

#diabetes #diabetic #t1d #t1dlookslikeme #t1dawareness #öppendiabetes #dexcomg7 #dexcomwarrior
...

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram