27 maj 2019 |  Mat

My weekend

Helgens kalas pågick under hela veckan och i fredags var det sommarfest med mina kollegor på jobbet som stod på schemat!

Temat var ”summer of love” och då jag inte älskar att klä ut mig hade tur då det fanns peruker och annat passande till temat för mig att låna!

Det blev en tidig hemgång i fredags för min del då mamma och pappa kom till Stockholm för att fira min kära brorsa som fyllt år! Lunchen på Vau de Ville drömmer jag fortfarande om!

Vi strosade omkring på stan i solen, gjorde ett besök på Nationalmuséet och efter några timmar kramades vi hejdå. Jag tog en promenad runt Reimersholme.

Jag skulle egentligen följa med på bowling och barrunda men kroppen sa ifrån och jag stannade hemma. Eller, jag jobbade lite och avslutade sedan min lördagskväll med att sitta på en klippa vid vattnet och bara njuta! Hur härligt!

I söndags blev det en rejäl frukost med svenska jordgubbar! Jag var 100% utvilad vilket kändes helt otroligt skönt.

Efter lunch åkte jag hem till min bästis och hennes mamma i Älvsjö där jag har bott i flera omgångar när jag stått utan boende. Som en extra familj! När klockan började närma sig middagsdags roddade vi i köket och fick en riktigt god drink med rosa gin!

Som jag längtat efter grillat! Vi grillade fläskfile, potatisklyftor, tsatsiki och en riktigt god sallad med citronvinegrätt!

Till kaffet serverades det ost och kex från Friends of Adam! Och..

denna helt otroliga skapelse!

Åkte hem tog en dusch och gjorde mig redo för sängen. Hade så otroligt mycket energi att jag bestämde mig för att gå ut då det slutat regna och blåsa. Hur skönt är det inte att det fortfarande är ljust ute trots att klockan är närmare 22.30! Jag kan inget annat än att älska det.

Så himla bra helg och jag ser fram emot en aning lugnare vecka. Det blir mer jobb och mindre event på kvällarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram