27 maj 2019 |  Mat

My weekend

Helgens kalas pågick under hela veckan och i fredags var det sommarfest med mina kollegor på jobbet som stod på schemat!

Temat var ”summer of love” och då jag inte älskar att klä ut mig hade tur då det fanns peruker och annat passande till temat för mig att låna!

Det blev en tidig hemgång i fredags för min del då mamma och pappa kom till Stockholm för att fira min kära brorsa som fyllt år! Lunchen på Vau de Ville drömmer jag fortfarande om!

Vi strosade omkring på stan i solen, gjorde ett besök på Nationalmuséet och efter några timmar kramades vi hejdå. Jag tog en promenad runt Reimersholme.

Jag skulle egentligen följa med på bowling och barrunda men kroppen sa ifrån och jag stannade hemma. Eller, jag jobbade lite och avslutade sedan min lördagskväll med att sitta på en klippa vid vattnet och bara njuta! Hur härligt!

I söndags blev det en rejäl frukost med svenska jordgubbar! Jag var 100% utvilad vilket kändes helt otroligt skönt.

Efter lunch åkte jag hem till min bästis och hennes mamma i Älvsjö där jag har bott i flera omgångar när jag stått utan boende. Som en extra familj! När klockan började närma sig middagsdags roddade vi i köket och fick en riktigt god drink med rosa gin!

Som jag längtat efter grillat! Vi grillade fläskfile, potatisklyftor, tsatsiki och en riktigt god sallad med citronvinegrätt!

Till kaffet serverades det ost och kex från Friends of Adam! Och..

denna helt otroliga skapelse!

Åkte hem tog en dusch och gjorde mig redo för sängen. Hade så otroligt mycket energi att jag bestämde mig för att gå ut då det slutat regna och blåsa. Hur skönt är det inte att det fortfarande är ljust ute trots att klockan är närmare 22.30! Jag kan inget annat än att älska det.

Så himla bra helg och jag ser fram emot en aning lugnare vecka. Det blir mer jobb och mindre event på kvällarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Don’t mind the plant behind me that’s about to die - cause it’s pizza time 🫶🏻 my tip is to take half dose before - and the rest a few hours later 💕 ...

I have some things I will never stop doing ✨ keep talking to myself out loud - it clears most things up and helps feelings become clear.
Take breaks. oh my god yes. A few minutes of anything else can make most things come off. And of course, I will continue to challenge myself. Could it be that the next race is already booked? omg, yes who knows 😉 Are you with me? 💕
...

Följ mig på Instagram