27 maj 2019 |  Mat

My weekend

Helgens kalas pågick under hela veckan och i fredags var det sommarfest med mina kollegor på jobbet som stod på schemat!

Temat var ”summer of love” och då jag inte älskar att klä ut mig hade tur då det fanns peruker och annat passande till temat för mig att låna!

Det blev en tidig hemgång i fredags för min del då mamma och pappa kom till Stockholm för att fira min kära brorsa som fyllt år! Lunchen på Vau de Ville drömmer jag fortfarande om!

Vi strosade omkring på stan i solen, gjorde ett besök på Nationalmuséet och efter några timmar kramades vi hejdå. Jag tog en promenad runt Reimersholme.

Jag skulle egentligen följa med på bowling och barrunda men kroppen sa ifrån och jag stannade hemma. Eller, jag jobbade lite och avslutade sedan min lördagskväll med att sitta på en klippa vid vattnet och bara njuta! Hur härligt!

I söndags blev det en rejäl frukost med svenska jordgubbar! Jag var 100% utvilad vilket kändes helt otroligt skönt.

Efter lunch åkte jag hem till min bästis och hennes mamma i Älvsjö där jag har bott i flera omgångar när jag stått utan boende. Som en extra familj! När klockan började närma sig middagsdags roddade vi i köket och fick en riktigt god drink med rosa gin!

Som jag längtat efter grillat! Vi grillade fläskfile, potatisklyftor, tsatsiki och en riktigt god sallad med citronvinegrätt!

Till kaffet serverades det ost och kex från Friends of Adam! Och..

denna helt otroliga skapelse!

Åkte hem tog en dusch och gjorde mig redo för sängen. Hade så otroligt mycket energi att jag bestämde mig för att gå ut då det slutat regna och blåsa. Hur skönt är det inte att det fortfarande är ljust ute trots att klockan är närmare 22.30! Jag kan inget annat än att älska det.

Så himla bra helg och jag ser fram emot en aning lugnare vecka. Det blir mer jobb och mindre event på kvällarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram