16 juli 2018 |  Mat

Mr French

Hej från ett svalt och skönt kontor!

Det är så varmt ute och jag hade problem att sova inatt. Gick till slut ut på balkongen och la mig de sista timmarna. Helt galet men så skönt! Jag hann även med ett morgondopp nu innan jobbet. Så skönt och denna ”vana” ska jag försöka hålla i nu när vädret är helt underbart. 

Jag har ju haft några helt fantatiska dagar (fredag-söndag) och jag tänker att jag ska visa er vad jag har gjort. Det har varit en fartfylld helg som jag nog för alltid att minnas.

Det började redan i fredags då jag jobbade hemfifrån. Jag skulle få besök så mellan alla telefonmöten och mejlande så hann jag även med allt som har legat på min ”to-do” lista lite för länge (=tvätta, städa, vattna blommorna, ja ni fattar). Efter att arbetsdagen var slut blev det en fika på balkongen med några glutenfria kakor som inte ännu har kommit in i sortimentet i affären än. Men jag hoppas de gör det snart, väldigt goda!

Eftersom det var så varmt ute gjorde vi ett turbostopp på rusta för att handla en luftmadrass så jag kan ha besök! Skönt att slippa sova i en lite för kort soffa 😉

Hej och hå vad det går undan. Vi fick plats på Loopen vid vattnet för att bara njuta av vädret. Ett glas vin och jag kunde känna mig tillfreds att äntligen njuta av helgen.

Har ni testat linchipsen? Jag försöker bjuda mina gäster på dessa men det är svårt. Ingen riktigt gillar dom, haha! Vi återvände hem för att byta om innan middagen.

Jag hade bokat bord på Mr French! Ett säkert kort om man vill sitta ute. Det var nog det krav som stod högst upp på listan. Ett trevligt ställe och såg även en i serveringspersonalen som hade en Omnipod! Blir alltid lika glad av det!

Vi beställde in lamm på spett, rostad potatis i någon kaprisvinägrett med fluffigt smör och räkor! Gudars skymning vad allt smakade bra. Lätt att jag ska ta fisk igen när jag återkommer till Mr French. Hujedamej!

Vi rundade av med kaffe och jag blev övertalad av servitören att ta en espresso-martini som jag aldrig mer kommer beställa. Inte alls god och blev avundsjuk på mitt sällskap som tog vanlig byrggkaffe… Gillar ni espresso-martini?

Jag och pappsen.

La ut den senare på min instagram som fick otroligt mycket fin respons. Tänk att det är sån skillnad på vilka bilder jag lägger ut, vilken effekt det faktiskt får. 

Efter middagen och ett tappert försök att dricka drinken åkte vi tillbaka hemåt. Dagen gick i ett och jag somnade väldigt fort. Kanske var det över min längtan till att visa mitt badställe, där jag alltid vill ta ett morgondopp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram