20 juli 2018 |  Helg

Möten

Nu, äntligen! Autosvaret är påslaget och jag har nu officiellt semester! Vilken känsla! Termometern står på 35 grader och det är helt underbart. 

Då jag kommit in i en ”träffa-nya” – personer fas fick jag med mig denna Donna som ni ser på bilden med ut på lunch idag. Det är lite komiskt att jag verkar dras till personer som inte är helt svenskar och så även denna gång. Maggie är från München, pluggar i Wien, bor i Sthlm med sin kille sedan 1 år OCH känner även min kompis från Wien (som jag lärde känna under en av mina resor med EASD)! Hur otroligt är inte de? 

Dra mig baklänges vilken pang lunch det blev. Vi köpte med oss mat och satte oss vid vattnet i skuggan och vi hade nog kunnat sitta många fler timmar men jag hade tyvärr ett möte inbokat som jag var tvungen att prioritera. Men det blir definitivt förr gånger! 

Nu ska jag ner till vattnet och ta mig ett välbehövd dopp! Så svettig som jag är nu! I kväll står det middag på schemat för att ”fira” in semestern! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

It is what it is, even in public 💙 #t1dlookslikeme ...

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Följ mig på Instagram