2 juli 2019 |  Helg

Morgonträning med Bryntesson

Godmorgon från Almedalen! Det är tisdag och vi maxar dagarna här vilket är så himla kul. Massa projekt på gång och jag har fått så mycket bra respons vilket känns helt fantastiskt. Idag vid 7.45 stod det stavgång med Robin Bryntesson tillsammans med #houseofdiabetes och Opticom. Var lite skeptisk när klockan ringde om jag verkligen skulle delta men när jag väl mötte upp Robin med fler så var det så himla kul! En väldigt bra start på denna dag!

Jag har så mycket bilder, intressanta punkter att prata om och mycket mer men jag kommer att ge er en uppdatering under morgondagen när jag sitter hemma. Idag är det mingel 100% som står på schemat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Don’t mind the plant behind me that’s about to die - cause it’s pizza time 🫶🏻 my tip is to take half dose before - and the rest a few hours later 💕 ...

I have some things I will never stop doing ✨ keep talking to myself out loud - it clears most things up and helps feelings become clear.
Take breaks. oh my god yes. A few minutes of anything else can make most things come off. And of course, I will continue to challenge myself. Could it be that the next race is already booked? omg, yes who knows 😉 Are you with me? 💕
...

Följ mig på Instagram