2 juli 2019 |  Helg

Morgonträning med Bryntesson

Godmorgon från Almedalen! Det är tisdag och vi maxar dagarna här vilket är så himla kul. Massa projekt på gång och jag har fått så mycket bra respons vilket känns helt fantastiskt. Idag vid 7.45 stod det stavgång med Robin Bryntesson tillsammans med #houseofdiabetes och Opticom. Var lite skeptisk när klockan ringde om jag verkligen skulle delta men när jag väl mötte upp Robin med fler så var det så himla kul! En väldigt bra start på denna dag!

Jag har så mycket bilder, intressanta punkter att prata om och mycket mer men jag kommer att ge er en uppdatering under morgondagen när jag sitter hemma. Idag är det mingel 100% som står på schemat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram