13 juli 2018 |  Blogg

Morgondopp innan kaffe

Jag bestämde mig precis innan jag somnade igår. Att innan frukost och jobb, ta mig till vattnet (ca 3 minuter från mig) och ta en morgondopp. Jag har sett sedan i maj hur alla fridfulla personer har tagit otaliga morgondopp/kvällsdopp och jag har varit så otroligt avundsjuk. Jag har liksom inte tagit mig tid eller haft ro. Kanske är det en rädsla att göra det ensam?

Sagt och gjort. Packade ner handduken och satte på mig baddräkten under klänningen. Klockan 7.30 stod jag alltså på stegen ner i vattnet som var ljummet. Eller det var varmt. Det var som att det var samma temperatur som på land. Jag var i länge. Simmade, njöt och pratade med mig själv om hur fantastiskt det var. Tänk att jag bor här! Precis vid vattnet. Det är galet när jag tänker efter. Jag är så glad! 

Småpratade lite med en gammal tant som var i före mig. Vi pratade om vilken härlig morgon det var och hon berättade att sin man inte var en morgonperson och ville absolut inte följa med och bada. Haha! Men att det var det som var fint i deras förhållande. Att man ska ge varandra utrymme till det man vill göra. Det slutade med att hon sa att han alltid brukar brygga kaffe till henne, så det är klart när hon är tillbaka hemma efter morgondoppet. Och såklart, hon undrade vad som lyste vitt på min arm. Sensorn. Jag fick beröm och jag har precis upplevt den bästa morgonen på länge. 

Nu väntar det jobb innan jag tar helg. Kanske att det blir fler morgnar som denna. 

Önskar er alla en super-härlig fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram