13 juli 2018 |  Blogg

Morgondopp innan kaffe

Jag bestämde mig precis innan jag somnade igår. Att innan frukost och jobb, ta mig till vattnet (ca 3 minuter från mig) och ta en morgondopp. Jag har sett sedan i maj hur alla fridfulla personer har tagit otaliga morgondopp/kvällsdopp och jag har varit så otroligt avundsjuk. Jag har liksom inte tagit mig tid eller haft ro. Kanske är det en rädsla att göra det ensam?

Sagt och gjort. Packade ner handduken och satte på mig baddräkten under klänningen. Klockan 7.30 stod jag alltså på stegen ner i vattnet som var ljummet. Eller det var varmt. Det var som att det var samma temperatur som på land. Jag var i länge. Simmade, njöt och pratade med mig själv om hur fantastiskt det var. Tänk att jag bor här! Precis vid vattnet. Det är galet när jag tänker efter. Jag är så glad! 

Småpratade lite med en gammal tant som var i före mig. Vi pratade om vilken härlig morgon det var och hon berättade att sin man inte var en morgonperson och ville absolut inte följa med och bada. Haha! Men att det var det som var fint i deras förhållande. Att man ska ge varandra utrymme till det man vill göra. Det slutade med att hon sa att han alltid brukar brygga kaffe till henne, så det är klart när hon är tillbaka hemma efter morgondoppet. Och såklart, hon undrade vad som lyste vitt på min arm. Sensorn. Jag fick beröm och jag har precis upplevt den bästa morgonen på länge. 

Nu väntar det jobb innan jag tar helg. Kanske att det blir fler morgnar som denna. 

Önskar er alla en super-härlig fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram