1 april 2018 |  Helg

Miriam the believer

Hur mår ni? Just nu sitter vi i bilen på väg mot Norrköping för lite påsk-firande. Dock står det helt stilla, förmodligen en olycka.. 

Igår var vi på fashing för att se Miriam the believer och det var verkligen skitbra. Så härlig stämning bland alla i publiken och det blev en väldigt bra och lugn kväll! 

Vi skämtade igår om att jag alltid är så punktlig och aldrig kommer sent. Därför fick jag välja när vi skulle åka idag och som den morgonperson jag är sa jag 10. Tji fick jag! Kom på 09.56 att jag skulle brygga kaffe att ta med, stressigt skvälpte jag ut det mesta när jag skulle packa in allt i bilen och i den stund kom på att jag glömde min laddare till telefonen. Lite sura miner blev det haha men nu är vi båda lyckliga med en kaffe i handen på väg mot familjemyset! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

After a terrible cold, I took a break (not easy but I tried!), and experienced the effect of taking it cool - blood sugar was anything but stabile 🫠 But! Finally I’m back in routine and it feels incredibly wonderful 🔥💙

#diabetes #diabetic #t1d #t1dlookslikeme #t1dawareness #öppendiabetes #dexcomg7 #dexcomwarrior
...

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram