1 april 2018 |  Helg

Miriam the believer

Hur mår ni? Just nu sitter vi i bilen på väg mot Norrköping för lite påsk-firande. Dock står det helt stilla, förmodligen en olycka.. 

Igår var vi på fashing för att se Miriam the believer och det var verkligen skitbra. Så härlig stämning bland alla i publiken och det blev en väldigt bra och lugn kväll! 

Vi skämtade igår om att jag alltid är så punktlig och aldrig kommer sent. Därför fick jag välja när vi skulle åka idag och som den morgonperson jag är sa jag 10. Tji fick jag! Kom på 09.56 att jag skulle brygga kaffe att ta med, stressigt skvälpte jag ut det mesta när jag skulle packa in allt i bilen och i den stund kom på att jag glömde min laddare till telefonen. Lite sura miner blev det haha men nu är vi båda lyckliga med en kaffe i handen på väg mot familjemyset! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Type 1 diabetes should never hold you back from your goals. There are no exercises specifically designed for people with diabetes, any workout you want to@do is possible. There will be highs and lows as you figure out what works for you - BUT don’t let them get you down. You’ve got this 🤘🏻💙 ...

Följ mig på Instagram