26 november 2021 |  Mat

Minusgrader

Började min fredag med att ta ut mitt lilla hjärta på vad jag tänkte skulle bli en promenad i det friska. Riktigt så kanske det inte blev men vet hur mycket han ser ut att njuta av att spatsera runt ute och lukta på allt, höra alla ljud och försöka äta det det gräs som fortfarande finns kvar.

Tur att jag tog med en kopp kaffe ut. Det stod att det var -6 i telefonen men tror kanske det var -1. Kallt i alla fall. Men skönt att komma ut!

Älskar min nya jacka. Den är verkligen varm och så gosig! Berätta för min kollega igår att jag kommit till en punkt i livet där utseendet inte spelar någon roll utan det viktiga är nu att inte frysa, haha! Skulle jag vetat om detta när jag vid 13 ås ålder vägrade mössa trots snö och minusgrader hade jag skrattat åt mig själv.

Blev konstigt nog sugen på ägg när jag kom in igen. Gillar inte riktigt ägg och tycker det är lite ”meningslöst”. Men just idag var jag så otroligt sugen på kokt ägg. Då måste det vara hårdkokt. Gärna att gulan är lite lite (alltså pytte-lite) löst. Svår balans det där haha.

Nu ska det jobbas på under dagen för att sedan mötas upp för en aw på Tures! Som jag längtar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram