1 november 2018 |  Diabetes

MiniMed 670G

Allt är nu på plats!

Vilken dag jag har haft. Och vilket pådrag för att vara första november, diabetes-månaden! 

Det var inbokat två timmar hos mitt helt fantastiska team idag. Min diabetessjuksköterska, min diabetesläkare och mina vänner från Medtronic. Då jag går över från pennor till MiniMed 670 g behövde jag alltså en helt ny start. Som att lära en bäbis att läsa. Ja, ni förstår. Fick en så himla bra introduktion och även om jag känner mig totalt grön på allt som bytet kommer att innebära är jag så redo att testa på pumpen som ska bli min bukspottkörtel. Min bästa vän. 

Efter 2 1/2 timma var allt på och jag kände mig helt mosig i både hjärna och kropp. Inte nog med att jag nu har pumpen installerad så har jag ju även den galet stora blodtrycksmätaren. 

Som tur ska den lämnas tillbaka i morgon bitti. Det första jag gör innan min fredag drar igång. 

Det är alltså november och det innebär att allt fokus kommer att ligga på att utbilda, visa och hålla tal om DIABETES. För det är VÅR månad! Och inte nog med det så är galan och nästa vecka har jag tid för att testa min outfit! Hur spännande. Jag är mer än exalterad över allt och jag är så spänd på att nu vara en modern person, med pump. Förstår ni att jag i 16 år har tagit sprutor, varje dag. Helt plötsligt ska jag ändra om och – inte behöva ta en spruta igen?! Jag finner inga ord. Jag är glad, spänd och nervös. 

Tur att jag har världens bästa team bakom mig (Ersta och Medtronic) som bara finns ett telefonsamtal bort. 

Nu KÖR vi!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram