17 mars 2020 |  Blogg

Mina tankar

Igår när jag gick från jobbet kom det bekräftat att vi som kan jobba hemma – ska jobba hemma.

Jag ser att det är många oroliga själar i världen som fokuserar på, pratar om hur man ska leva hälsosamt, hur träningen fortfarande kan bli av, att inte småäta godis som ligger i skåpen osv.

Jag tycker det är helt fel att fokusera på just det. Jag vill att vi nu fokuserar på att faktiskt försöka må så bra som det går. Ta hand om dig själv och din familj/vänner. Jag vet att jag kommer bli rastlös hemma men då kan jag lägga ner tid på att t.ex. ha en ansiktsmask under ett telefonmöte, laga en god lasagne, läsa böcker, baka bröd (haha), skriva ner tankar och funderingar osv. Det finns så mycket som jag tror gör gott för oss – att tänka på oss själva.

Igår kväll var det en så fin kväll och det var så befriande att ta en promenad längst vattnet. Det var vår i luften. Detta var under tiden som min nya sensor höll på att ”värmas” upp. Det kändes skönt. Att inte vara kopplad till något.

Jag tycker vi alla tar oss en funderare på vad som faktiskt är viktigt, utöver det jobb som ska göras om du liksom jag får styra upp ett hemmakontor. Det finns så mycket mer att fokusera på så som att faktiskt må bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram