6 maj 2021 |  Diabetes

Min torsdag

Det är en uppbokad torsdag med diverse projekt, jobb osv och är oklart om jag kommer ens ha tid för att springa på toa. Det blir i alla fall inget storkok i köket 😉

Nu är det jobb (8-17) och det är fullt av teams möten, planering av olika kampanjer och KPI analyser. Vid 18 börjar min kvällskurs som jag faktiskt tycker är riktigt rolig och givande! Den är slut runt 21 tiden och då är det styrelsemöte med Diabulimia Helpline som jag sitter i styrelsen för.

Jag har redan sagt att det finns en ”risk” att jag behöver checka ut tidigare från det mötet och det fick jag ett ok för! Varför det är schemalagt så sent är för att resterande i styrelsen bor i Usa!

Nu kör vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram