6 maj 2019 |  Middag

Min helg i bilder

På väg hem från jobbet i fredags gick jag bakom en kille som höll i en box med kanyler. Direkt blev jag nyfiken vem denne person skulle kunna vara så jag pinnande på för det skulle ju kunna vara någon jag kände! Jo men visst. Det var ju min kompis Jihde! Så himla roligt att springa på varandra och det var kul att få byta några ord med honom.

Fredagen fortsatte med en drink på folkbaren på Söder och sedan ett till glas på Häktet. Där var menyn en aning udda…

I lördags hade jag bestämt dejt med en ung tjej som jag verkligen ser upp till. Jag ”coachar” henne i sin diabetes och försöker att vara ett bollplank. Vi satt i några timmar i solen vid Nybrokajen och bara njöt! Helt underbart!

Jag hann hem en snabbis för att byta kläder (och ta en snabb dusch för jag höll på att frysa ihjäl) innan jag åkte in till Bouqerian för att möta upp min bästa kompis som var i Stockholm över helgen!

Alltså Jonna! Som jag saknat henne och så mycket som vi skrattade den kvällen. Tanken var att vi skulle ta en fördrink och sedan äta middag. Men tiden gick och det blev ganska sent innan vi kom på att vi glömt äta middag…

Vi gick runt länge och letade efter lediga bord och till slut hamnade vi på Brillo! Deras meny är riktigt bra. Allt går i princip att göra glutenfritt (pastan, pizzan, brödet osv). Så gå dit om ni inte varit där!

När klockan var runt 23-tiden var alla mätta, trötta och helt slut. Vi kramades om och vi alla tre somnade nog så fort vi kom hem, i alla fall jag!

Det blev söndag och det var soligt men kallt och jag var ute på promenad. Kan sommaren snälla komma snart.

Jag gick på stan, träffade en kollega och testa nya solglasögon

bakade bröd och bara tog det lugnt. Eller, jag jobbade en del och mycket av min söndag gick åt till att spela in en Q & A till min youtube-kanal. Jag hoppas verkligen att jag kan få upp den i veckan!

Hur var er helg?

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

Följ mig på Instagram