10 juni 2019 |  Mat

Min helg i bilder

Denna helg gick verkligen undan men det som är bra är att jag har hunnit med otroligt mycket! Det började i fredags, betade av lite jobb minuten innan jag skulle bege mig mot Examensfest!

Vilket jäkla härligt väder Sverige bjöd på! Njöt i solen i väntan på mitt sällskap

Det bjöds på en massa god mat/buffe och det sköljdes ner med bubbel och vin! Mums

Jag blev inte alltför sen utan jag trängdes med alla fotbollsfans på pendeltåget hem, haha! Vilken chock jag fick när en miljard människor skulle på ett och samma tåg.. Gick hem sista biten i sommarvärmen och kände mig nöjd efter dagens kurva!

I lördags åkte jag faktiskt in till stan. Då jag snart åker till Cannes behövde jag uppdatera min garberob lite och köpa nödvändigheter så som en ny bikini =)

Jag somnade även i solen, fick en riktigt hemsk svennebanan bränna och såklart, det badades en hel del! Woho, äntligen är säsongen igång!

Innan regnet kom på lördagskvällen hann vi med en middag och jag var bara tvungen att fota detta gulliga saltkar! Maten var sisådär, tog en morotsbiff som smakade i princip ingenting. Men det gjorde inget då sällskapet var på topp!

Har inga bilder från min söndag förutom denna. Jag var förbi Scandinavian photo och har bestämt mig för en ny kamera! Träffade även en gammal bekant från Santa Monica tiden vilket var otroligt kul! Tänk att efter så många år fortfarande komma ihåg varandra, även om mitt minne behövdes en uppfräschning.

Nu är en ny vecka igång och jag har ett lunchmöte inbokat i morgon med diabetes-relaterade frågor, barndiabetesfonden möte och ett event! Det ska bli en riktigt bra vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

After a terrible cold, I took a break (not easy but I tried!), and experienced the effect of taking it cool - blood sugar was anything but stabile 🫠 But! Finally I’m back in routine and it feels incredibly wonderful 🔥💙

#diabetes #diabetic #t1d #t1dlookslikeme #t1dawareness #öppendiabetes #dexcomg7 #dexcomwarrior
...

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram