26 november 2019 |  Helg

Min helg

Denna helg som var, var första helgen på väldigt länge som jag inte hade några planer. Inget jobb och inget speciellt inbokat. Det var skönt och jag insåg så fort jag tog helg i fredags att jag skulle enbart fokusera på återhämtning.

Det har varit väldigt mycket jobb på senaste och jag behövde ta denna helg bara för mig själv.

I fredags mötte jag upp min Australienska vän för en drink på söder. Ett glas vin blev två och det slutade med middag på folkbaren! Så himla trevligt. Det blev en tidig kväll och slocknade innan klockan slog 22.30. Skönt!

Både lördagen och söndagen hade jag dedikerat till att städa, tvätta och ja, allt ”roligt” då jag knappt varit hemma sen augusti men…tröttheten slog till och jag har nog aldrig sovit så mycket som jag gjorde – båda dagarna. Dock testade jag ett nytt vin (från Danmark) som jag tror är nu en ny favorit bland vita viner. Hur gick det med städningen? Jag fick ett ryck i söndagskväll och tog det värsta. Men inte riktigt klar inför att sätta upp julpyntet så ska försöka hinna med det innan första advent!

Tar ni hand om er? Återhämtar ni er mellan varven?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram