26 november 2019 |  Helg

Min helg

Denna helg som var, var första helgen på väldigt länge som jag inte hade några planer. Inget jobb och inget speciellt inbokat. Det var skönt och jag insåg så fort jag tog helg i fredags att jag skulle enbart fokusera på återhämtning.

Det har varit väldigt mycket jobb på senaste och jag behövde ta denna helg bara för mig själv.

I fredags mötte jag upp min Australienska vän för en drink på söder. Ett glas vin blev två och det slutade med middag på folkbaren! Så himla trevligt. Det blev en tidig kväll och slocknade innan klockan slog 22.30. Skönt!

Både lördagen och söndagen hade jag dedikerat till att städa, tvätta och ja, allt ”roligt” då jag knappt varit hemma sen augusti men…tröttheten slog till och jag har nog aldrig sovit så mycket som jag gjorde – båda dagarna. Dock testade jag ett nytt vin (från Danmark) som jag tror är nu en ny favorit bland vita viner. Hur gick det med städningen? Jag fick ett ryck i söndagskväll och tog det värsta. Men inte riktigt klar inför att sätta upp julpyntet så ska försöka hinna med det innan första advent!

Tar ni hand om er? Återhämtar ni er mellan varven?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

After a terrible cold, I took a break (not easy but I tried!), and experienced the effect of taking it cool - blood sugar was anything but stabile 🫠 But! Finally I’m back in routine and it feels incredibly wonderful 🔥💙

#diabetes #diabetic #t1d #t1dlookslikeme #t1dawareness #öppendiabetes #dexcomg7 #dexcomwarrior
...

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram