18 juni 2018 |  Blogg

Midsommarveckan

Godmorgon!

Herregud vad jag har sovit inatt. Somande nästan skamligt tidigt vilket inte var så konstigt och vaknade upp inte alls pigg. Haha! Men energin är det inget fel på även om jag önska jag fick några extra timmar i sängen denna morgon. Vaknade i alla fall med ett stort leende och det blev ännu större när jag såg alla mina plantor som jag fick igår, bland annat en helt fantastisk Fikus-växt! Håll tummarna för att den inte dör!

Jo, denna veckan är det ju MIDSOMMAR! Som varje år ser vädret en aning ostabilt ut liksom mina planer men oavsett vad jag väljer att göra så kommer det bli så himla roligt. Sommaren är ändå bästa årstiden. Så mycket roligt som händer.

Idag är det jobb för hela slanten och inte så mycket roligt för er att höra om mer än att ni kommer få se min helg på bloggen lite senare! OCH såklart så spelar SVERIGE idag! Det riggas upp stora TV-skärmar på kontoret så klockan 14.00 kommer vi alltså titta på matchen. KUL!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram