25 juni 2018 |  Mat

Midsommar

Det är med stor glädje som jag ska få berätta för er om min midsommar utanför Uppsala. Det blev verkligen i sista sekund som min inbjudan kom, torsdag vid 20.00, och stressen som infann sig i min kropp var inte nådig. Jag var inte alls beredd på detta och noll procent på att fira med ett gäng personer jag inte alls kände på en herrgård. Ja, ni hör ju. Men så fort jag hälsade på alla la sig nervositeten och det är nog en av de bästa midsommarhelger jag har haft! 

Jag har så otroligt mycket bilder som jag vill visa för er så jag gör det enkelt. Jag delar upp det! Jag börjar såklart med fredagen, midsommarafton, då vi åkte ut mot gården vi skulle spendera vår midsommar!

Vi åkte i fredags förmiddag och kom fram helt svettiga. Här är jag så exalterad över miljön där vi skulle vara och om jag är glad? JA

När vi väl träffat värdinnan vars familj som äger gården la sig nervositeten. Vi fick en lite husesyn bland alla ”flyglar” och blev tilldelade ett rum (svit).

Kan ju inte säga att jag blev besviken över vår utsikt från sovrummet! DRÖM

När alla gäster hade kommit gick vi till köket för att fixa ordning midsommarlunchen. Något som jag har på min framtida önskelista är ett hus med ett rejält kök. Fy bubblan vad det är roligt att laga mat när det finns plats.

Det dukades upp i ett av rummen. Alltid lika tråkigt att sitta inomhus på midsommar då det för mig är en ”utomhus” helg men att sitta i detta rum var inte fy skam.

Efter några timmar av ”lära-känna-varandra” lunch kom solen fram och ingen var sen med att slå sig ner utomhus

Det spelades spel… Detta spel måste ni testa. Det får vem som helst att kissa på sig av skratt!

Lite beerpong mitt i allt! Haha, jag utnämner mig själv som proffs!

Fram mot kvällen styrde vi kosan in igen då det blev lite kyligare för en drink

Efter mat, massa drinkspel, dans och skratt bytte vi alla om till badkläder för att besöka spa:t som fanns. Fler drinkar och snacks

När klockan började bli morgon tog vi en sista tur ut på altanen för att njuta av miljön, fågelkvitter och en tacksamhet för att vi fick komma ut dit och lära känna dessa helt otroligt härliga personer! Och såklart, en sista bild innan jag tackade för mig och somnade som en prinsessa i min kungliga säng bredvid min bästa vän!

Det var en midsommar som jag önskade hade fler timmar. Vi hade roligt från början till slut och inga sura miner, inga problem, inget snack om något drama. Allt flöt på och det är nog min första midsommar i vuxen ålder som jag känner mig som en ”vuxen” person. Att fokusera på det som är kul är viktigt och att skratta tillsammans ännu viktigare. 

Här kan jag med all säkerhet tänka mig att fira både midsommar, kräftskiva, jul, påsk, ja alla helger. Fy tusan vad härligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram