22 juni 2019 |  Mat

Midsommar på västkusten

Glad Midsommar!

Hade ni ett bra midsommarfirande igår? Jag hoppas det, för det hade verkligen jag. Lugnt, skönt, mysigt och kul med några utav mina bästa vänner och nya vänner i Fiskebäckskil på västkusten!

Vi startade dagen med att gå på blomjakt till alla som ville göra kransar samt till dekoration. Älskar när livet känns enkelt och okomplicerat. Passar mig så bra!

Kransen innebar många svordomar innan jag till slut fick ihop en krans som var mer lik en skog än midsommarkrans, haha!

Hade ett väldigt trevligt midsommarlunch sällskap om jag får säga det själv. Det var nästan hela Bara nya bekantskaper vilket aldrig slår fel. Snapsvisor däremot, de var dom inge vidare bra på så det blev att jag drog igång med min mammas kupletter… jag gjorde någon form av succé måste jag säga haha! Hade nog behövt min mamma på plats, då hon är ett riktigt proffs på dessa sånger!

Det fantastiska gänget! Så himla glad över att få tillbringa min midsommar i en sjöbod precis vid vattnet på västkusten. Jag har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde och jag kände mig så otroligt välkommen!

Innan efterrätten dukades fram gick vi bort till midsommarfirandet för dans runt stång. Väldigt kul!

Det fotades en hel del (har massa bilder som jag inte fått än) innan regnet kom!

Jag bytte om till varmare kläder då det även blåste en del. Vi lekte lekar och mitt lag vann! Haha ni skulle sett vilken härlig laganda alla hade och jag tror alla var lika tävlingsinriktade…

Vår kväll slutade i att vi alla satt inne och spelade spel, det grillades korv med bröd och musikquiz. Jag vet inte om det har med åldern att göra men efter en hel dags fullt ös slocknade jag på 2 sekunder vid midnatt. Så skönt att vakna upp utvilad idag och en enorm lycka av att fira med mina vänner ute i skärgården! Tack!

Nu är jag på tåget tillbaka till Stockholm från Göteborg för att hinna jobba lite innan en ny vecka drar igång. Tack för denna fantastiska helg, jag kunde inte önskat mer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram