22 juni 2019 |  Mat

Midsommar på västkusten

Glad Midsommar!

Hade ni ett bra midsommarfirande igår? Jag hoppas det, för det hade verkligen jag. Lugnt, skönt, mysigt och kul med några utav mina bästa vänner och nya vänner i Fiskebäckskil på västkusten!

Vi startade dagen med att gå på blomjakt till alla som ville göra kransar samt till dekoration. Älskar när livet känns enkelt och okomplicerat. Passar mig så bra!

Kransen innebar många svordomar innan jag till slut fick ihop en krans som var mer lik en skog än midsommarkrans, haha!

Hade ett väldigt trevligt midsommarlunch sällskap om jag får säga det själv. Det var nästan hela Bara nya bekantskaper vilket aldrig slår fel. Snapsvisor däremot, de var dom inge vidare bra på så det blev att jag drog igång med min mammas kupletter… jag gjorde någon form av succé måste jag säga haha! Hade nog behövt min mamma på plats, då hon är ett riktigt proffs på dessa sånger!

Det fantastiska gänget! Så himla glad över att få tillbringa min midsommar i en sjöbod precis vid vattnet på västkusten. Jag har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde och jag kände mig så otroligt välkommen!

Innan efterrätten dukades fram gick vi bort till midsommarfirandet för dans runt stång. Väldigt kul!

Det fotades en hel del (har massa bilder som jag inte fått än) innan regnet kom!

Jag bytte om till varmare kläder då det även blåste en del. Vi lekte lekar och mitt lag vann! Haha ni skulle sett vilken härlig laganda alla hade och jag tror alla var lika tävlingsinriktade…

Vår kväll slutade i att vi alla satt inne och spelade spel, det grillades korv med bröd och musikquiz. Jag vet inte om det har med åldern att göra men efter en hel dags fullt ös slocknade jag på 2 sekunder vid midnatt. Så skönt att vakna upp utvilad idag och en enorm lycka av att fira med mina vänner ute i skärgården! Tack!

Nu är jag på tåget tillbaka till Stockholm från Göteborg för att hinna jobba lite innan en ny vecka drar igång. Tack för denna fantastiska helg, jag kunde inte önskat mer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram