24 juni 2020 |  Mat

Midsommar

Fick ett härligt uppvaknade av dessa små sötnosar på fredagsmorgonen 🙂

Vi dukade upp en härlig frukostbuffe och satte oss på deras altan i morgonsolen och bara njöt! Så trevligt med en midsommar med värme och sol. Precis vad vi behövde

Morgondoppet? Jag vet inte vad som hänt men jag har blivit 100% badkruka på senare år. Kan det vara för att jag passerat 30 sträcket? Camilla däremot gick ner som om det vore en varmvattenkälla…

JA! Jag som ni kanske vet har ett ruggigt dåligt tålamod och speciellt när det kommer till pyssel och kransar. Jag är den person som aldrig har en krans för jag orkar inte slutföra. Men Camilla hade köpt så jäkla fina blommor och dyra (samma pris som guld typ) så jag fick ihop min första krans. Jag är så stolt!

Kolla vad tjusiga vi är !!!

Midsommarlunch! Pajen snodde vi ihop under förmiddagen på glutenfritt mjöl. Om det blev succé? svar JA!

Vi fortsatte eftermiddagen med Bridge (är vi gamla eller gamla?) och goda drinkar

Vi bytte om och njötav det varma

Sen blev det (såklart) ett till försök till ett ytterligare ett dopp. Det gick åt pipsvängen så jag fick agera soldyrkare och fotograf, haha!

Nej men hur trevligt!

Innan middag kom alla grannar förbi och vi överraskade Margaretha (Camillas mamma) som fyller pår på självaste midsommarafton! Chips och bubbel till förrätt!

Tredje ombytet innan middag för att vara med i 5-kamp som sedan blev 3-kamp…

Vem vann om inte MITT LAG! Woho! Det var både hoppa säck, springa med rått ägg på sked (ni vet vad jag menar tror jag) och sedan kasta ring till en ställning (?). Oavsett vad, så var det väldigt roligt!

Dagen var lång och väldigt härlig. När kvällen smög sig på grillade vi mat, tror klockan var närmre 22.30 då, men det gjorde inget för kände mig redan då ganska så konstig i kroppen.

Vi alla gick och la oss strax därefter och sen vet ni hur min natt var och vart jag hamnade.

Sammanfattningsvis så var detta en av mina absolut topp 3 bästa midsommar. Att jag har fått lära känna Camilla och sin familj är bland det bästa också. Känner mig så välkommen och det bästa av allt är att jag kan vara mig själv vilket känns otroligt härligt. Jag ska definitivt vara på deras land mer under sommaren!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram