8 maj 2018 |  Middag

Middag

Trots blodsband så finns det otroligt många olikheter mellan oss. Jag firar mer än gärna olika saker och ting i livet och delar gärna med mig av det! Fick ett väntat samtal igår som slutade med en oväntad nyhet. En rolig nyhet, dock inte för mig, som definitivt skulle firas. Och det med middag!

En av de bättre restauranger i Liljeholmen, Chon Qing

Över bron gick vi och vädret, hallå HEJ härliga och underbara kvällar!

Jag beställde in biff med svart bönsås som är en återkommande favorit! Denna smakade inte alls som den ”brukar” men det tar lätt en första placering. Restaurangen ägs av en helt fantastisk kvinna som knappt kan svenska men hennes charm är helt otrolig. Hela restaurangbesöket blev en upplevelse och det gjorde ingenting att det blev lite förvirring mellan varven. 

Efter några timmar promenerade vi hem igen och det känns så bra att inte behöva frysa på kvällen. Det kom varma vindar och jag kände ett riktigt lyckorus. MAGI.

Jag vet om att det är mycket mat men denna restaurang kan jag verkligen rekomendera om ni har vägarna förbi. Jag vet även att det är en ganska så ”kändis” poppis ställe och även området cirkulerar av skådisar, sångare osv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram