29 september 2018 |  Mat

Middag med min extra-familj

Har precis kommit hem och jag har haft en så härlig lördag! Började eftermiddagen med lite vin på Vau De Ville vid Norrmalmstorg. Super mysigt att sitta ute med värmelampor och under tak när regnet kom! 

Efter några timmar där åkte jag till min familj. Min stockholmsfamilj. Så glad över att jag har en ”extra” familj här i Stockholm som jag vet att jag alltid kan prata med och höra av mig till (och vice versa). Vi åt så god middag som avslutades med äppelpaj och vaniljsås!! Glutenfri för min skull <3

Herregud så gott och bra! 

Är hemma nu och behöver packa då jag åker till Berlin i morgon. Klockan är ställd på 05.00 och jåll tummarna för att jag vaknar och kommer iväg! 

Så nu är det dags att packa och sova, bums! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram