29 september 2018 |  Mat

Middag med min extra-familj

Har precis kommit hem och jag har haft en så härlig lördag! Började eftermiddagen med lite vin på Vau De Ville vid Norrmalmstorg. Super mysigt att sitta ute med värmelampor och under tak när regnet kom! 

Efter några timmar där åkte jag till min familj. Min stockholmsfamilj. Så glad över att jag har en ”extra” familj här i Stockholm som jag vet att jag alltid kan prata med och höra av mig till (och vice versa). Vi åt så god middag som avslutades med äppelpaj och vaniljsås!! Glutenfri för min skull <3

Herregud så gott och bra! 

Är hemma nu och behöver packa då jag åker till Berlin i morgon. Klockan är ställd på 05.00 och jåll tummarna för att jag vaknar och kommer iväg! 

Så nu är det dags att packa och sova, bums! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram