8 oktober 2018 |  Mat

Middag med BD Diabetes Care

Jag vet att maten inte ser så mycket ut för ögat. Och sanningen var den att den ser lika god ut som den smakade. Alltså noll smaker. 

MEN! Kajsa som jag träffade gjorde det hela till några helt fantastiska timmar. Vi pratade om bland annat injektionsteknik för de som använder sig av pennor och kanyler (ni minns väl BD eventet jag var på) och hur framtiden ser ur. 

Så himla spännande och jag fick en otrolig energi kick av vårt samtal och av henne. Tänk att en person kan ge en så mycket! Nu är hjärnan i högvarv och jag ska försöka varva ner nu för att ladda uppbinder morgondagen. Så mycket spännande på gång nu, jag är så exalterad! 

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram