8 oktober 2018 |  Mat

Middag med BD Diabetes Care

Jag vet att maten inte ser så mycket ut för ögat. Och sanningen var den att den ser lika god ut som den smakade. Alltså noll smaker. 

MEN! Kajsa som jag träffade gjorde det hela till några helt fantastiska timmar. Vi pratade om bland annat injektionsteknik för de som använder sig av pennor och kanyler (ni minns väl BD eventet jag var på) och hur framtiden ser ur. 

Så himla spännande och jag fick en otrolig energi kick av vårt samtal och av henne. Tänk att en person kan ge en så mycket! Nu är hjärnan i högvarv och jag ska försöka varva ner nu för att ladda uppbinder morgondagen. Så mycket spännande på gång nu, jag är så exalterad! 

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Don’t mind the plant behind me that’s about to die - cause it’s pizza time 🫶🏻 my tip is to take half dose before - and the rest a few hours later 💕 ...

I have some things I will never stop doing ✨ keep talking to myself out loud - it clears most things up and helps feelings become clear.
Take breaks. oh my god yes. A few minutes of anything else can make most things come off. And of course, I will continue to challenge myself. Could it be that the next race is already booked? omg, yes who knows 😉 Are you with me? 💕
...

Följ mig på Instagram