26 juli 2021 |  Mat

Mexikansk afton

Igår hade vi styrt upp en middag med vår (numer min också!) vän som är från Mexico för att han lovat oss en riktigt mexikansk kväll och med det inkluderat mat!

Sagt och gjort så var vi och handlade mat innan och efter att vi landat hemma hos Martin och Nico blev hela gänget indelat i team där vi alla fick en varsin uppgift i köket!

Mitt team var att göra tortillas. Som jag var spänd på detta! Majsmjöl blandat med vatten var svårare än jag trodde. Det behövs en del övning för att få till rätt konsistens på degen.

sen plattades degen ut med ett speciellt verktyg och sedan stektes dessa på svag värme tills de ”puffat” till sig.

Det var så mycket röror, kyckling, paprika, salsa, bönröra och gud vet vad! Men fasiken så trevligt!

Vi satt ute och njöt av maten som vi alla gjort tillsammans och det var något speciellt med att uppleva nya (andra?!) smaker! Och tortillabröden blev en riktig hit!

Och såklart, gjorde även Omar quesadillas med ost. Behöver nog inte säga mer, det åkte ner både en och två stycken efter en rejäl middag 🙂

Så nöjd efter en helt fantastisk kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Yesterday I was asked how I can know that my sensor shows the correct value, and how I can know for sure that it is correctly calibrated. Was surprised by that question at first, and I didn’t know what to answer.
I think I listen a lot to my body’s own signals and I trust more my own “signals” than the value I see on my screen. So, if I feel that the value in my phone doesn’t match with what I feel in my body 🤷‍♀️ well, then somethings is not right.

How do you do? Do you fully trust your sensor? 💕
...

A broken nail, an unexpectedly high bloodsugar, an extra correction and insulin to be picked up after I noticed I only had 11 units left in my insulin pen.

Well, it happens to the best 🌟 but life goes on after all 💕
...

Följ mig på Instagram