25 oktober 2018 |  Diabetes

Medtronic – 1 år sedan

Det är ju faktiskt helt galet att det är ett år sen! Ett år sen som Medtronic flög in från LA samt fotografer från London för att göra en fotning hemma hos mig i min lägenhet. Det var ett riktigt roligt samtal som jag fick i början av hösten om just förfrågan. Jag tackade såklart JA och har sedan dess få vara med om så fantastiska upplevelser och jobb tillsammans med Medtronic.

Det är även fashinerande hur frisk jag kände mig just där och då, men att nu i efterhand veta om att jag kanske inte var helt 100% helt frisk. Eftersom att jag idag mår så mycket bättre. Fy tusan vad jag är glad över detta jobb. Även otroligt tacksam över att min brorsa ställde upp samt mina vänner! Vi hyrde in oss på en del på nattklubben Kasai vilket var en upplevelse i sig.

Åh vilka minnen. Känner mig helt nostalgisk!

Tack Medtronic!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram