25 oktober 2018 |  Diabetes

Medtronic – 1 år sedan

Det är ju faktiskt helt galet att det är ett år sen! Ett år sen som Medtronic flög in från LA samt fotografer från London för att göra en fotning hemma hos mig i min lägenhet. Det var ett riktigt roligt samtal som jag fick i början av hösten om just förfrågan. Jag tackade såklart JA och har sedan dess få vara med om så fantastiska upplevelser och jobb tillsammans med Medtronic.

Det är även fashinerande hur frisk jag kände mig just där och då, men att nu i efterhand veta om att jag kanske inte var helt 100% helt frisk. Eftersom att jag idag mår så mycket bättre. Fy tusan vad jag är glad över detta jobb. Även otroligt tacksam över att min brorsa ställde upp samt mina vänner! Vi hyrde in oss på en del på nattklubben Kasai vilket var en upplevelse i sig.

Åh vilka minnen. Känner mig helt nostalgisk!

Tack Medtronic!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Don’t mind the plant behind me that’s about to die - cause it’s pizza time 🫶🏻 my tip is to take half dose before - and the rest a few hours later 💕 ...

I have some things I will never stop doing ✨ keep talking to myself out loud - it clears most things up and helps feelings become clear.
Take breaks. oh my god yes. A few minutes of anything else can make most things come off. And of course, I will continue to challenge myself. Could it be that the next race is already booked? omg, yes who knows 😉 Are you with me? 💕
...

Följ mig på Instagram