25 oktober 2018 |  Diabetes

Medtronic – 1 år sedan

Det är ju faktiskt helt galet att det är ett år sen! Ett år sen som Medtronic flög in från LA samt fotografer från London för att göra en fotning hemma hos mig i min lägenhet. Det var ett riktigt roligt samtal som jag fick i början av hösten om just förfrågan. Jag tackade såklart JA och har sedan dess få vara med om så fantastiska upplevelser och jobb tillsammans med Medtronic.

Det är även fashinerande hur frisk jag kände mig just där och då, men att nu i efterhand veta om att jag kanske inte var helt 100% helt frisk. Eftersom att jag idag mår så mycket bättre. Fy tusan vad jag är glad över detta jobb. Även otroligt tacksam över att min brorsa ställde upp samt mina vänner! Vi hyrde in oss på en del på nattklubben Kasai vilket var en upplevelse i sig.

Åh vilka minnen. Känner mig helt nostalgisk!

Tack Medtronic!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

#Dexcom is looking extra trendy in this dress 💄 And extra fashionable bc I
know this tiny thing, continuous glucose monitor, will keep me not worrying about my diabetes 🖤

#ad #dexcomwarrior #dexcomg6 #t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #dexcomg6
...

Living with diabetes is not always easy. We need to put all the parts together - health, exercise, mental health. Because it`s not just the insulin that affects. Having that said, I`m glad that spring is on its way bc it makes my diabetes management so much easier ☀️🤍 ...

“Strike a pose” means “to stand or sit with your body in particular position” 🤌🏻 ...

I’m blue da ba dee 💙✌🏻 ...

Följ mig på Instagram