11 april 2019 |  Diabetes

Maxar tiden

Fick en liten present av Kajsa – 4 mm kanyler som tyvärr inte kommer bli tillgängliga i Sverige…

Jag har haft en så himla bra dag och nu när jag är hemma och tittar tillbaka på dagen och allt som jag har hunnit med blir jag fascinerad över hur jag kan få in så mycket på bara några få timmar, eller ett dygn.

Idag mötte jag upp Kajsa från BD för att planera höstens kommande event. Jag är så glad över vår relation och jag kan inget annat att säga att jag är glad att hon finns i mitt liv. För varje gång som vi ses har vi väldigt kul tillsammans och efter varje gång vi ses går jag därifrån med ny härlig energi och inspiration! 

Fick även en present – BDs 4 mm nålar som inte kommer att bli tillgängliga i Sverige. Väldigt bra nålar och så jäkla tråkigt att de inte går att få ut här!

Efter vår fika åkte jag in till centralen för att möta upp pappa som var i Stockholm samt brorsan! Super mysigt som vanligt. Nu är jag tillbaka hemma igen och jag ska faktiskt inte öppna datorn. Nu blir det en lugn kväll hemma. Så härligt! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

#Dexcom is looking extra trendy in this dress 💄 And extra fashionable bc I
know this tiny thing, continuous glucose monitor, will keep me not worrying about my diabetes 🖤

#ad #dexcomwarrior #dexcomg6 #t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #dexcomg6
...

Living with diabetes is not always easy. We need to put all the parts together - health, exercise, mental health. Because it`s not just the insulin that affects. Having that said, I`m glad that spring is on its way bc it makes my diabetes management so much easier ☀️🤍 ...

“Strike a pose” means “to stand or sit with your body in particular position” 🤌🏻 ...

I’m blue da ba dee 💙✌🏻 ...

Följ mig på Instagram