31 juli 2018 |  Mat

Marstrand

Har så mycket bilder från dagen! Vi har haft en så mysig dag idag och den började tidigt efter en ganska så sömnlös natt… vaknade och tog oss ut i solen för att alstra massa energi! 

Marstrand är så fint och det känns verkligen som att jag är i ett annat land. Här vill jag bo en dag! 

efter frukost gick vi runt ön (ca 5 km) och vi badade på varje badtillfälle vilket var välbehövt i värmen! 

Invigde min nya baddräkt som är den första jag faktiskt känner mig bekväm i.

Lunchen intogs på ett mysigt ställe vid hamnen och såklart slank denna magiska räksmörgås med glutenfritt bröd. Älskar ställen som erbjuder glutenfritt bröd, det är faktiskt inte så vanligt som man kan tro!

Då vi lämnar ön i morgon passade jag på att även besöka carlstens fästning där Lasse-maja satt inne och historien bakom denna fästning var helt otrolig. Jag kommer på mig själv att tycka att historia är väldigt intressant. 

Och så lite bubbel som avslutning! 

Jag har precis tagit en dusch och nu ska bi ta det lite lugnt innan vi ska bege oss mot restaurangen som vi har bokat lite senare. Det står havskräftor och räkor på menyn och om det ska bli gott? JA! 

Blodsockret har verkligen legat en aning pressat idag och det är nog inte så konstigt då det blivit ytterst lite kolhydrater och vi har inte suttit still många minuter. 

Herregud vad vi njuter. Det här är nog en av mina topp 3 bästa semestrar. Och jag har många dagar kvar innan jag måste återgå till det ”normala” livet igen! 

Har ni semester fortfarande eller är ni igång och jobbar? 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram